De Ciprian Iana,

Fericit pentru acest succes, Răzvan Lucescu, 50 de ani, tehnicianul român de la Al Hilal, a declarat că era sigur că echipa sa va cuceri trofeul.

”Cu tot respectul pentru adversarii noştri, au avut mare încredere că vom câştiga trofeul. Primul meci ne-a dat încrederea aceasta, iar determinarea, dorinţa fiecărui jucător au fost puse laolaltă cu aceste sentimente de a câştiga titlul după o lungă perioadă”, a spus Lucescu, citat de Reuters.

Acesta a continuat: ”Nu pot descrie ultimele 15 minute. Am trăit această perioadă cu o credinţa puternică, iar în momentul în care am marcat (al doilea gol) am simţit că nimic nu mai poate schimba situaţia şi am fost foarte fericit”.

În urma acestui rezultat, Al Hilal va participa, luna viitoare, la Cupa Mondială a cluburilor din Qatar. În primul joc, Al Hilal urmează să o întâlnească, la 14 decembrie, pe Esperance Sportive de Tunis (Tunisia), campioana Africii.

”E fantastic pentru noi să fim acolo, e o onoare. Trebuie să fim perfecţi, pentru că întâlnim echipe care sunt campioane pe continentele lor, cu filosofii şi mentalităţi diferite. Însă, lăsaţi-ne să ne bucurăm câteva zile şi să nu ne gândim deloc la fotbal”, a concluzionat tehnicianul român, citat de Agerpres.

Răzvan Lucescu este al doilea antrenor român care câştigă Liga Campionilor Asiei, după Anghel Iordănescu, campion atât cu Al Hilal, cât şi cu Al Ittihad.

Citeşte şi:

Mirel Rădoi, viitorul selecționer al României: Comunicatul Comisiei Tehnice a FRF

Suedia voia să ia locul României de gazdă Euro 2020. Reacția UEFA și a FRF

Islanda nu a mișcat în fața României. Totul despre adversara tricolorilor din barajul de Liga Națiunilor

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni