De Justin Gafiuc,

Planurile lui Contra pentru formația de start contra Suediei sunt, în mare parte, structurate. Iar una dintre hotărârile luate deja de selecționer ar fi aceea de a începe în primul „11” cu Tudor Băluță, care, prin alură și combativitate, poate ține în spate zona din fața stoperilor, plus să apară la finalizare pe momente de progresie pozitivă.

Asta va însemna scoaterea din cărți a lui Răzvan Marin, a cărui situație delicată de la Ajax își pune amprenta și pe statutul de la națională. Rezervă la Amsterdam, fiul lui Petre Marin începe să piardă ritmul și la reprezentativa României.

Mitriță și Coman, împreună

Vor prinde loc printre titulari și doi dintre oamenii momentului: Mitriță și Coman. „Piticul” din MLS ar fi postat în spatele lui Pușcaș, iar Florinel își va păstra poziția în flancul stâng. Contra e cumva obligat să le găsească o poziție în echipă încă din start, căci evoluțiile din ultimele săptămâni ale celor doi îi reclamă drept jucători de bază cel puțin pentru întâlnirea cu Suedia.

Rus înaintea lui Burcă

O dilemă ar fi și în zona stoperilor, unde, în absența lui Chiricheș și Grigore, Nedelcearu e punct fix. Contra are de ales între Rus și Burcă pentru completarea cuplului de fundași centrali, iar „Guriță” va merge probabil tot pe mâna jucătorului de la Mol Fehervar, la fel cum s-a întâmplat și la jocul cu Norvegia, când Rus a impresionat prin determinare, reușind apoi să se impună, în fine, și la club.

Romania – Suedia se joacă pe 15 noiembrie, la ora 21:45, pe Arena Națională din București.

ECHIPA PROBABILĂ

Tătărușanu – Benzar, Nedelcearu, Rus, Bancu – T. Băluță, Stanciu – Deac, Mitriță, Coman – Pușcaș

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate