De Ciprian Iana,

Împreună cu mai mulți colegi de-ai săi, Tibi Ușeriu a donat echipamente de protecție pentru medicii spitalului din Rădăuți.

”Anul trecut, pe vremea asta, eram prin această zonă cu treburi mult mai frumoase și vesele, lucram la Via Transilvanica. Sunt din nou la Rădăuți, cu echipament de protecție pentru medicii spitalului municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian”. Stați acasă și aveți grijă de voi!”, a fost mesajul transmis, joi, pe Facebook de Tibi Ușeriu.

Acesta a adăugat, o oră mai târziu, sub o poză cu echipamentele livrate spitalului din Rădăuți,:” Misiune îndeplinită!”.

”E o cursă, un maraton. Cred că va dura ceva. Putem fi cu toții eroi. De la statul în casă până la a face ceva, cred că dacă trecem cu brio peste ceea ce se întâmplă în zilele noastre, o să fim toți eroi. Avem nevoie de motivație ca să ne putem crește copiii, pe viitor, din ceea ce învățăm acum. Nu o să mai fie nimic la fel”, a declarat Tibi Ușeriu la Digi FM.

Maratonistul a adăugat: ”Eu am petrecut 10 ani în 7 metri pătrați! Mie, dacă îmi zic mâine autoritățile: Măi, Tibi, stai un an în baia ta și trece pandemia asta, eu mă duc și stau în baie fără nimic”.

FOTO: Tibi Ușeriu – Facebook

Citeşte şi:

Răzvan Raț și-a transformat hotelul din Slatina în centru de carantină

La vânătoare în plină pandemie de coronavirus. Dosar penal pentru un braconier din Hunedoara

Oficial LPF: Liga 1 de fotbal s-ar putea juca și în iulie

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres