Potrivit PMB, până la ora 16,30 au fost consemnate următoarele incidente: un copac a căzut pe o maşină pe strada Petre Creţu nr. 1, un altul s-a prăbuşit pe b-dul Mărăşti, intrare Spital Elias, ceilalţi doi pomi căzând pe str. Caraiman/str. Paraschiva Gherghel, respectiv pe şos. Gheorghe Siseşti nr.145. Totodată, s-au înregistrat semafoare defecte pe str. Braşov/b-dul Timişoara, Piaţa Presei Libere, str. Ceahlău/Calea Crângaşi.
La intersecţia bulevardului Ghencea cu strada Braşov s-a produs o avarie la reţeaua de contact a tramvaiului 41, ceea ce a determinat întreruperea circulaţiei pe ambele sensuri.
„Menţionăm că nu au fost înregistrate victime omeneşti, iar sesizările au fost transmise pentru remediere urgentă. Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost reluată după aproximativ 2 ore. Pe timpul întreruperii, transportul călătorilor a fost asigurat cu o linie specială de autobuz”, se mai arată în comunicatul Primărie.
Capitala s-a aflat, marți, sub Cod portocaliu de averse și descărcări electrice.
Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până la ora 17:00, în Capitală s-au semnalat averse torențiale care vor cumula cantități de apă de 20 — 25 l/mp, izolat 30 l/mp, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.
Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maxim șase ore, precizează ANM.
Și luni, Capitala a fost sub cod portocaliu de furtună.
ISU București a transmis că bilanţul final al intervenţiilor, la ora 20.30, arăta 33 de copaci căzuţi pe autoturisme, cabluri electrice sau carosabil, și 8 elemente de construcţie căzute sau desprinse. Urmare a acestor evenimente, 13 autoturisme au fost avariate.
Citește și: Cât plătea preotul-cântăreț Cristian Pomohaci pentru o partidă de amor. Dezvăluiri șocante