cativa dolari pe care „antrenorii” lor, parinti fara inima, ii baga in buzunar. Sonia are doar patru anisori dar deja a trebuit sa suporte mai multa durere decat alti oameni intr-o viata intreaga. Cand tatal ei ii contorsioneaza trupsorul, la „incalzirea” dinaintea reprezentatiei, pe fata copilei se observa suferinta. Apoi plange in tacere in timp ce acelasi parinte o aseaza pe cioburi si se pune cu picioarele pe pieptul ei. Zecile de spectatori adunati pe strada din orasul Lahore, unde are loc „spectacolul” aplauda frenetic. Nu se gandesc deloc la suferintele micutei.
Cateva strazi mai incolo, aceeasi imagine. Aici, artistul are 9 ani si il cheama Mohammad. Deja nu se mai observa cand il doare. Unchiul sau il aseaza pe cioburi, pe piept ii pune o bucata de lemn plina cu cuie si se urca si el. Dupa reprezentatie, barbatul aduna bani de la spectatori, echivalentul a circa trei dolari.
Autoritatile incearca sa impiedice astfel de spectacole dar traditia e mai puternica. si cand reusesc sa aresteze cativa parinti care-si exploateaza in acest mod barbar copiii, acestia se aleg, de cele mai multe ori cu o amenda. Care e platita din banii castigati de fachiri.
Din statisticile oficiale, in Pakistan circa sapte milioane de copii sunt obligati sa lucreze pentru a face rost de bani. Din acestia, peste 3.000 sunt fachiri, care nu cunosc altceva decat cioburi de sticla, cuie si suferinta. Din cauza acestui „tratament”, acesti copii nu traiesc, de regula, mai mult de 30 de ani.