Mergi direct la conținut »
Copilul unei românce din Italia a murit sub privirile mamei, în trafic! De ce afecțiune suferea
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Copilul unei românce din Italia a murit sub privirile mamei, în trafic! De ce afecțiune suferea

Copilul unei românce din Italia a murit sub privirile mamei, în trafic! De ce afecțiune suferea

Clipe cumplite pentru o femeie în vârstă de 39 de ani, care și-a văzut copilul, în vârsă de 11 ani, dându-și ultima suflare, din cauza unei crize de astm.

Ioana C. Și fiul ei, Antonio, împreună cu o prietenă de familie se aflau în mașină, blocați în trafic pe strada Cristoforo Colombo din Roma. Femeia, care locuiește alături de soțul ei în provincia Latină îl ducea pe micuțul Antonio la spital, pentru un control, acesta suferind de astm, potrivit rotalianul.com.

Din păcate, copilul nu a mai ajuns la destinație, pentru că i s-a făcut rău în trafic, românca cerând disperată ajutorul celor din jur. Doi polițiști au mers în întâmpinarea ambulanței pentru a o escorta prin trafic până la locul unde se afla Ioana și fiul ei.

Medicii au încercat 50 de minute să îl resusciteze pe băiat, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el, aceștia declarând decesul.


Citește și:

Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”

Close
Închide
  Close