MENIU CAUTĂ

Caz cutremurător! O fetiță de 5 ani care nu știe să vorbească a fost găsită într-un apartament îngropat în gunoaie!

Distribuie

O fetiță de doar cinci ani, abandonată de mama sa într-un apartament plin de gunoaie, a fost salvată de polițiștii din Moscova. Oamenii legii au purtat costume de protecție pentru a putea intra în groapa de gunoi în care se afla fetița care nu știe să vorbească sau să interacționeze cu oamenii.

Fetița care trăia în gunoaie până la gât era pe jumătate goală când a fost găsită, iar medicii care au consultat-o au spus că era deshidratată și bolnavă.

Numită Lyubova (n.r. Dragoste), fetița a fost abandonată de mama sa, Irina Garașchenko, de 47 de ani, în apartamentul ticsit de gunoaie.

Fetița avea la gât un lanț care i-a rămas mic și a ajuns să-i intre în piele. De asemenea, ea nu știa să vorbească, scotea doar sunete și nu știa să interacționeze cu alți oameni.

Atunci când i s-a dat să bea apă, Lyubova a băut doi litri odată, spun autoritățile, iar medicii cred că suferă de anorexie.

Unul dintre vecinii apartamentului, care a chemat poliția din cauza plânsetului disperat al fetiței, povestește că „Era să leșin când am văzut cum arată apartamentul și din cauza mirosului. Poliția a trebuit să poate echipamente de protecție”.

El mai spune că atunci când a intrat în apartament, fetița de cinci ani care purta doar o pălărie și un tricou, fără să aibă lenjerie sau pantaloni, stătea pe pervazul geamului de la bucătărie. ”Plângea și nu era mâncare nicăieri, doar gândaci peste tot”, spune bărbatul potrivit Daily Mail.

Vecinii povestesc că în urmă cu cinci ani, femeia a adus acasă un copil, dar apoi a spus că l-a trimis să locuiască cu bunica. Dar acum au înțeles că fetița a fost în tot acest timp în apartament și că este posibil să nu fi văzut lumea de afară de când era bebeluș.

Despre femeie, vecinii spun că era ”îmbrăcată bine”, spune că are un job și uneori mătura scara blocului.

Mama fetiței a fost reținută de poliție și este acuzată de „tentativă de omor”.

Foto: fakty.ua


Citește și: MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!


 

Comentarii