MENIU CAUTĂ

Mașina „spune” totul despre viața sexuală

Distribuie

Un studiu inedit realizat in Germania a dus la intocmirea unui top al marcilor de masini, in functie de cat de des fac sex posesorii acestora. Studiul a fost realizat de cercetatorii de la Universitatea din Hamburg, la solicitarea publicatiei "Men's Car". 2.253 de posesori de masini, femei si barbati cu varste intre 20 si 50 de ani, au raspuns intrebarilor legate de viata lor intima. 

In functie de automobilul detinut de participantii la studiu, cercetatorii au reusit sa alcatuiasca un clasament al frecventei raporturilor sexuale. Cel mai surprinzator rezultat a fost clasarea pe ultimul loc al masinilor marca Porsche, considerate pana acum – mai in gluma, mai in serios – adevarate „aspiratoare” de femei. Proprietarii unui astfel de vehicul fac, in medie pe saptamana, sex de doar 1,4 ori – barbatii si 1,2 ori – femeile.

Cei mai activi la pat sunt barbatii care au in garaj o masina BMW, cu o medie de 2,2 partide de sex pe saptamana. in cazul femeilor, marcile franceze par sa le stimuleze cel mai mult, posesoarele unor astfel de masini facand sex, in medie, de 2,1 ori pe saptamana.

Cercetatorii germani sustin ca au gasit o legatura si intre marci si durata unui raport sexual. La acest capitol, posesorii de masini italienesti s-au clasat cel mai slab, o partida de amor durand, in medie, doar 4,9 mi-nute. Campioni sunt proprietarii autovehiculelor suedeze Saab si Volvo, cu o medie de 7,3 minute.

Înca o concluzie uimitoare a realizatorilor studiului: femeile care poseda o masina marca Ford sunt mari amatoare de relatii de o noapte.

Comentarii