11 Ian. 2017 09:29

Anunțul făcut de primarul Gabriela Firea despre mijloacele de transport în comun

Distribuie

Ninsoarea a pus stăpânire pe Capitală. A nins toată noaptea de marți spre miercuri, zăpada depunându-se în strat foarte gros.

Oamenii s-au luptat cu nămeții miercuri dimineață în București, unde a nins fără întrerupere.

S-a circulat foarte greu și s-a așteptat minute în șir în stațiile mijloacelor de transport în comun.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anunțat, pe pagina sa de Facebook, care este situația mijloacelor de transport în comun.

„În condiții de iarnă,  dar se circulă în Capitală. RATB a scos în circulație 770 autobuze, 170 troleibuze, 250 tramvaie. Se acționeaza #faraintrerupere pentru a evita blocajele, deoarece a nins abundent toată noaptea”, a anunțat primarul Capitalei.

„La 11.oo specialiştii spun că ninsoarea se va mai potoli, dar va ninge până la prânz. Bucureștiul nu e blocat. Se poate circula cu RATB-ul. Dacă nu trebuie să ajungă urgent oriunde să renunţe la calătorie măcar până la prânz, pentru că atunci se va putea interveni mai eficient, nu doar pe bulevarde, ci si pe secundare. În sectorul 5 a fost o situație mai dificilă. Acoperișul fostei fabrici de bere s-a prăbuşit. Am luat măsuri. S-a împrejmuit zona, s-a oprit circulaţia – am avut două linii deviate. Nu e pericol”, a declarat primarul Bucureștiului.

„Soluţia închiderii şcolilor a fost una înteleaptă, chiar dacă au fost nemulţumiri. Sunt peste 250 de mii de elevi. Vă imaginaţi ce ar fi însemnat deplasarea”, a spus Firea

Comentarii