Mergi direct la conținut »
O femeie din Cluj a căzut de la etajul 4. Martor: "După 10 minute femeia și-a revenit"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie din Cluj a căzut de la etajul 4. Martor: "După 10 minute femeia și-a revenit"

O femeie din Cluj a căzut de la etajul 4. Martor: „După 10 minute femeia și-a revenit”

Un incident deosebit de grav a avut loc astă-seară, la Cluj, în cartierul Mănăștur. O femeie a căzut de la etajul 4 al unui bloc. În mod miraculos, femeia a supraviețuit.

„Am văzut cum a căzut de la etajul patru în fața mea. Zgomotul a fost puternic, iar după 10 minute femeia și-a revenit. A fost dusa de ambulanță, dar părea în stare gravă”, a relatat un martor, pentru stiridecluj.ro.

„Un echipaj SMURD de terapie intensivă a acordat asistență medicală unei femei, în vârstă de aproximativ 35 de ani, căzută de la înălțime. Persoana era conștientă la momentul sosirii echipajelor la locul evenimentului. A fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital”, anunță ISU Cluj.

Femeia era conștientă, dar nu se știe exact în ce stare fizică e. Ea va fi supusă imediat unui set amănunțit de analize.


Reacția Uber în cazul adolescentei din București care a reclamat la poliție că un șofer a agresat-o verbal: „Avem toleranță zero la astfel de cazuri”

Close
Închide
  Close