Mergi direct la conținut »
Rareș Bogdan, despre acuzațiile la adresa lui Lazăr privind eliberarea unui deținut politic:
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Rareș Bogdan, despre acuzațiile la adresa lui Lazăr privind eliberarea unui deținut politic: „Nu am toate datele, ca să mă exprim, dar e grav dacă e adevărat”

De Dragoș Tănase, . Ultimul update Marți, 09 aprilie 2019, 13:52

Invitat la emisiunea „Adriana Nedelea LA FIX”, Rareș Bogdan a spus că nu are toate datele, ca să se exprime, în legătură cu presupusul refuz al lui Augustin Lazăr de a elibera un deținut politic, în 1985, dar a afirmat că e grav, dacă lucrurile sunt adevărate.

Ad placeholder

În acel an, actualul procuror general al României era șeful Comisei de propuneri pentru liberare din cadrul Penitenciarului Aiud, din județul Alba, și ar fi refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip.

„Nu am toate datele, aștept toate datele despre acest caz. Am văzut un Gheorghe Lazăr… am văzut două nume de Lazăr, unul care era gardian, altul procurorul delegat de la Alba. Prefer să nu mă exprim, până nu am toate datele. Eu, aici, sunt ușor obiectiv. Dar dacă lucrurile au arătat așa, fapetele sunt grave. Vreau să cred ca Augustin Lazăr, care e un om pe care eu l-am respectat și îl respect, nu a fost implicat în așa ceva”, a declarat fostul realizator al emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, la emisiunea „Adriana Nedelea LA FIX”.

Acesta a precizat, însă, că nu poate să nu facă o legătură între acest scandal și Dosarul Revoluției care tocmai a fost trimis în judecată, chiar de către Parchetul condus de Augustin Lazăr.

„Dosarul Revoluției a fost trimis, ieri, în judecată de Augustin Lazăr. Hai să vedem dacă nu cumva tot ce s-a întâmplat, în ultimele două săptămâni, pe cazul Lazăr, are directă legătură cu Gelu Voican Voiculescu și Ion Iiescu și celelalte rămășițe ale neo-bolșevismului din interiorul justiției din România, tocmai pentru că nu am cum să nu fac legătura. Deci, până nu am toate datele, nu mă exprim”, a adăugat el.

Rareș Bogdan deschide lista Partidului Național Liberal (PNL), pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Liderul PNL Ludovic Orban spune despre Rareș că este „un campion al luptei împotriva minciunii”.

Rareș Bogdan este urmat de Mircea Hava, iar pe locul al treilea este Siegfried Mureșan. Pe locuri eligibile se regăsesc și Vasile Blaga, Daniel Buda, Adina Vălean, Gheorghe Falcă sau Cristian Bușoi.


Citește și:

„Adriana Nedelea LA FIX” | Adriana Nedelea către Rareș Bogdan: ”Nu e conflict de interese că luai bani de la Hotel Phoenicia și nu ai anunțat publicul?”. Rareș: ”Nu e conflict de interese. E corect pentru că nu mi-a influențat opțiunea în emisiuni” – VIDEO

Ad placeholder

Rareș Bogdan îi dă replica lui Liviu Dragnea: „Acest măscărici te va învinge în alegeri!”

Rareș Bogdan are un tablou realizat de Andrei Ghenie: „Eu sunt cu modelul avut și cinstit”

După Mario Iorgulescu, altă „beizadea” prinsă drogată la volan: „Consum pozitiv la cocaină”
PARTENERI - GSP.RO
După Mario Iorgulescu, altă „beizadea” prinsă drogată la volan: „Consum pozitiv la cocaină”
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
Horoscop 9 august 2020. Racii ajung la concluzii greșite, pentru că e ușor să considere că altul greșește
HOROSCOP
Horoscop 9 august 2020. Racii ajung la concluzii greșite, pentru că e ușor să considere că altul greșește
RECOMANDĂRI
Parteneri
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close