MENIU CAUTĂ

Tatiana Marinescu, sexy la Berlin pentru Stephan Pelger

Distribuie

0-327311-tatianaberlin.jpgTop modelul internaţional de origine română Tatiana Marinescu a participat la Festivalul de modă de la Berlin, în calitate de "invitat special" al designerului Stephan Pelger.

Designerul român a fost invitatul de onoare al festivalului, eveniment de modă pe care de altfel l-a şi închis cu prezentarea sa. Pentru că Tatiana este imaginea sa, Stephan a încheiat un contract cu aceasta cu luni de zile înainte, românca renunţând la alte angajamente pentru a merge la Berlin.

”Stephan a avut o coleţie superbă care a avut numai critici pozitive din partea specialiştilor de modă. A fost singura colecţie aplaudată”, ne-a spus frumoasa Tatiana care a apărut în premieră pe podium într-o rochie transparentă. ”Am acceptat să îmbrac această ţinută transparentă pentru că este vorba despre Stephan. Dacă era vorba de altcineva nu ştiu dacă aş fi făcut-o”, a mai spus topmodelul care a fost aplaudat frenetic de cei prezenţi în momentul în care şi-a făcut apariţia pe scenă cu nurii la vedere.

Comentarii