MENIU CAUTĂ
08 Sep. 2018 11:38

FOTO | Ultima postare pe Instagram a fostului iubit al Arianei Grande, înainte să moară: ”Așa merge totul”

Distribuie

Rapperul Mac Miller, declarat mort vineri, s-a despărțit în urmă cu 4 luni de Ariana Grande din caza dependenței sale de droguri. În ultimul său interviu, Miller a vorbit despre lupta cu depresia și ”presiunea celebrității”, iar în ultimul său video postat pe Instagram, publicat cu doar câteva ore înainte de a muri, se aude noul său cântec ”Așa merge totul”.

'Poți să ai lumea în palma ta și tot ai putea să o scapi' este unul dintre versurile cântate de rapper, relatează Daily Mail.

Mai mulți artiști precum Change the Rapper, Kehlani, J Cole și Shawn Mendes i-au adus un ultim omagiu în online rapperului Mac Miller.

Cântărețul și-a lansat albumul de debut în anul 2011, iar doi ani mai târziu a fost personajul unui reality show care îi urmărea cariera și ascensiunea. El și-a lansat ultima piesă anul acesta și luna viitoare urma să plece în turneu. El a cântat alături de Ariana Grande, Pharrell Williams și Kendrick Lamar.

Mac Miller, fostul iubit al cântăreței Ariana Grande, a fost găsit mort vineri în casa lui din San Fernando Valley, SUA, după ce și-ar fi injectat o supradoză de droguri.


CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Alina Eremia poartă verighetă… la gât! Cântăreața a lămurit „misterul” bijuteriei


 

Comentarii