De Răzvan Mihalașcu,

Polițiștii spun că Subhash Yada, un bărbat de 42 de ani, a început să se certe cu prietenul său, în timp ce se aflau într-o piață din localitatea indiană Bibiganj. Pentru a pune capăt disputei, bărbații au hotărât să pună pariu suma de 2000 de rupii (aproape 122 de lei), câștigător fiind cel care reușește să mănânce primul 50 de ouă, notează Independent.

Subhash Yada s-a prăbușit la pământ, în timp ce voia să mânce cel de-al 42-lea ou. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, unde a murit după doar câteva ore.

Medicii susțin că bărbatul a murit din cauza mâncării consumate în exces, conform Indo-Asian News Service, citat de Independent. Rudele acestuia au refuzat să facă declarații în urma decesului.

În luna august 2019, o femeie a murit în statul american California, după ce s-a înecat și s-a lovit puternic cu capul de o masă, în timpul unui concurs de mâncat taco, un preparat tradițional mexican.

Citeşte şi:

De ce nu e bine să mănânci ouă marcate cu cifra 3. Activiștii pentru protecția animalelor au pus la metrou imagini din fermele de găini

Generalul lui Iohannis are un prieten imaginar plagiator? Lucian Pahonțu a publicat o carte copiată, dar șeful SPP spune că nu el este acel Lucian Pahonțu!

În mintea infractorului, partea a doua. Profilerul Poliției Române care îl analizează pe Gheorghe Dincă: “Este un coşmar când cel audiat nu ştie dacă spune adevărul sau dacă minte”

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”
GSP.RO

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile