De Raluca Diaconu,

În imagini se vede cum bărbatul se ridică de pe scaun și se îndreaptă spre geam, de unde ia ciocănelul pentru urgențe și lovește în sticlă. Apoi, îl pune liniștit la loc și coboară din tramvai.

Polițiștii încearcă acum să dea de urma bărbatului. Scena s-a petrecut în mai puțin de 1 minut și jumătate, miercuri dimineață, pe una dintre cele mai circulate linii din oraș, în jurul orei 7.00.

Pe imaginile de pe camera de supraveghere se vede clar cum bărbatul urcă în tramvai, se așază pe scaun, iar la un moment dat se ridică. Se îndreaptă spre geam, ridică ciocănelul pentru situații de urgență de unde este prins și lovește o dată în geam, după care îl pune la loc și coboară din tramvai.

Reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara au anunțat deja Poliția, care încearcă să dea de urma bărbatului vinovat.

Tramvaiele Armonia sunt ca noi, după ce au fost modernizate cu 500.000 de euro bucata. STPT va avea anul acesta 30 de astfel de garnituri în depouri.

Citește și:

FOTO/ Bucuria fetiței care mergea flămândă la școală: acum are ce pune pe masă. După ce Libertatea a prezentat povestea familiei sale, a sărit în ajutor și Episcopia Hușilor

Urmareste cel mai nou VIDEO
Cum «vede» lumea un nevăzător