Mergi direct la conținut »
Wizz Air lansează două noi curse de la Cluj, către Viena și Lyon. Prețul biletelor pornește de la 69 de lei
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Wizz Air lansează două noi curse de la Cluj, către Viena și Lyon. Prețul biletelor pornește de la 69 de lei

Wizz Air lansează două noi curse de la Cluj, către Viena și Lyon. Prețul biletelor pornește de la 69 de lei

Operatorul aerian Wizz Air va aloca încă o aeronavă bazei de la Cluj, care ajunge astfel la 7 aparate de zbor operaționale, compania anunțând și lansarea a două noi curse cu zbor de pe aceasta, către Viena (Austria) și Lyon (Franța).

De Daniel Ionașcu,

Prețurile pornesc de la 69 de lei pentru zborurile Cluj-Viena și de la 99 de lei spre Lyon.

”O aeronavă suplimentară Airbus A320 se va alătura flotei locale, ceea ce va face ca numărul total să ajungă la șapte aparate de zbor, precum și lansarea a noi rute spre Viena în Austria și Lyon în Franța. Noua aeronavă va susține, de asemenea, suplimentarea mai multor zboruri săptămânale pe ruta internă spre București, dar și pe alte șase destinații internaționale de la Cluj spre Marea Britanie, Italia, Germania, Franța și Spania, ca parte a orarului de iarnă WIZZ 2018. Biletele pentru toate aceste noi zboruri se află deja la vânzare pe wizzair.com de la doar 69 RON”, se arată într-un comunicat al companiei.

Urmează ruta spre Atena

”Rețeaua WIZZ de la Cluj se va extinde și diversifica anul acesta cu trei rute mult așteptate spre Viena, Lyon și Atena. Noua aeronavă care va sosi în noiembrie va asigura suplimentarea cu 21 de frecvențe săptămânale, inclusiv pe cele șapte rute populare din Cluj spre Roma, Londra Luton, Doncaster, Madrid, Dortmund, Paris și București. Extinderea operațiunilor WIZZ în 2018 până la un număr de șapte aeronave moderne, va crea locuri suplimentare de muncă și va face ca numărul angajaților direcți să ajungă la mai mult de 250”, arată compania.

De altfel, sesiuni de recrutare sunt deja programate pentru 5 martie și 4 aprilie, în Cluj.

Compania spune că a investit până acum 707 milioane de dolari la Cluj. În total, compania are peste 900 de angajați în România și susține în total 6.500 de locuri de muncă la nivelul țării noastre în industriile asociate.

Close
Închide
  Close