03 Feb. 2018 08:00

Video EXCLUSIV/Cătălina Ponor face mărturisiri neașteptate după ce s-a lăsat de gimnastică. ”Nu-mi mai place ciocolata!”

Distribuie

Ultima mare campioană a gimnasticii românești, retrasă din activitate la finele anului trecut, se bucură acum de viața de după sport. Cătălina Ponor face mărturisiri în ceea ce privește intențiile sale de viitor și nu numai.

S-a retras din gimnastică în luna noiembrie, după ce revenirea sa în sportul în care s-a consacrat nu i-a adus exact ce-și propusese. Fosta campioană olimpică și-a făcut deja planuri în ceea ce privește viitorul său. Cătălina Ponor face mărturisiri despre cum este viața sa după ce a renunțat la sportul de performanță. 'Am o viață de om normal. Încerc să mă bucur de acest timp cât pot mai mult, să fiu alături de familie, de cei dragi. Deja am alte planuri, nu mai dau înapoi. Mă refer la antrenorat, tot ce înseamnă partea profesională', a declarat Cătălina Ponor pentru Libertatea. Aceasta a mai spus că nu-i sub nicio formă tentată să urmeze exemplul fostelor sale colege de lot, care acum lucrează în televiziune, cum ar fi Monica Roșu și Sanda Izbașa. Motivul? 'Nu mă pasionează televiziunea. Dar la tot ce înseamnă pe parte de sport sunt foarte deschisă și încerc să ajut', a adăugat aceasta.

Fără restricții dar și fără pofte!

Retrasă din activitate, Cătălina are acum liber la … orice. Nu mai are restricții alimentare și poate mânca tot ceea ce poftește. Surpriză însă. S-au dus vremurile în care aceasta poftea la o bucățică de ciocolată. În prezent, Cătălina Ponor nu mai consumă acest produs! 'Dacă se întâmplă să iau mai multe prăjituri, poate e cineva la mine în vizită. Spre surprinderea tuturor, nu mai îmi place ciocolata și nu mai mănânc de ceva timp. Încerc să mănânc exact cât am nevoie și organismul meu cere. Nu am mai avut timp să mai fac sport, dar ușor, ușor, o să revin!'.


Citeşte şi: EXCLUSIV/ Florin Chilian a fost operat de urgență! Primele declarații după anestezie


Comentarii