Mergi direct la conținut »
Adriana Bahmuțeanu, despre medicul fals Matteo Politi: "Eu l-am văzut cum injecta fără mănuși"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adriana Bahmuțeanu, despre medicul fals Matteo Politi: "Eu l-am văzut cum injecta fără mănuși"

Adriana Bahmuțeanu, despre medicul fals Matteo Politi: „Eu l-am văzut cum injecta fără mănuși”

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu a afirmat că l-a cunoscut pe Matteo Politi, alias Mattew Mode, italianul care s-a dat drept medic.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre falsul medic italian Matteo Politi. Vedeta a afirmat că l-a cunoscut și că nu i-a inspirat deloc încredere.

„Am fost invitată la deschiderea unei clinici şi am avut ocazia să îl cunosc pe acest escroc, bine –  nu ştiam că aşa e. Avea o metodă foarte ciudată de anestezie, spunea că nu anesteziază decât local în cazul unui implant mamar. El susţinea că se poate! Nu mi-a inspirat deloc încredere.

Avea o metodă de anestezie foarte ciudată. Injecta în cadrul evenimentului, cui se oferea, nu avea nicio problemă…

Ne-a arătat nişte poze cu operaţiile din Italia. Am văzut câteva doamne foarte încântate de ceea ce făcea el. El spunea că face orice operaţie estetică cu anestezie locală. Eu l-am văzut cum injecta fără mănuşi”, a spus Adriana Bahmuţeanu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

Libertatea a dezvăluit că, de un an de zile, un fals medic de chirurgie plastică lucrează la patru clinici din București. Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, deși nu are studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile.

Citește și: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

 

Close
Închide
  Close