Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment

Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la Cuțite, a dat primele declarații. Ce va face cu marele premiu de 30.000 de euro

Alexandru Comerzan, câștigătorul de la Chefi la cuțite, și-a ales la 14 ani meseria de bucătar, iar munca lui a fost încununată, acum, cu titlul de cel mai bun bucătar. Tânărul a câștigat premiul de 30.000 de euro și a făcut emoționat primele declarații, pentru revista VIVA!

De Livia Lixandru,

„E un moment pe care nu îl pot descrie în cuvinte, o euforie de neegalat, cel mai frumos moment din tot parcursul meu la „Chefi la cuțite. Echipa mov nu a avut un „război ușor, dar iată că am învins!”, a spus Alexandru pentru revista Viva!.

Câștigătorul Chefi la cuțite a recunoscut că ceilalți doi concurenți alături de care a luptat în marea finală, sunt extrem de talentați.

„Alex Popa este un bucătar foarte bun, într-adevăr. El a luat cele mai multe puncte în probele individuale, iar el și Andrei Flueraru, din punctul meu de vedere, s-au ridicat la un alt nivel în sezonul 7.

Prezența lui Bobby, în finală, a fost o surpriză și mă bucur enorm pentru el, dar, sincer, mă așteptam ca în ultima luptă să-l am mai degrabă ca adversar pe Nașa, Andrei Flueraru, din echipa albastră. Nu simt că în finală am avut vreun avantaj, pentru că, așa cum am zis, parcursul echipei mov nu a fost unul deloc ușor.

De multe ori când am crezut că vom câștiga, că avem farfurii foarte bune, nu s-a întâmplat. Totul a depins de gustul juraților”, a mai spus marele câștigător de la Antena 1.

Pentru revista VIVA!, Alexandru Comerzan a dezvăluit  ce va face cu premiul câștigat. „Cred că voi pleca în Japonia, acesta este visul meu”

Citeşte şi:

Evacuați din clădirea-capcană din strada Eforie după dezvăluirile făcute de Libertatea, polițiștii vor munci într-un fost grajd și un cămin dezafectate de 10 ani!

Teodor Meleșcanu s-a opus la OSCE, în decembrie 1989, păstrării unui moment de reculegere în memoria victimelor de la Timișoara. Șeful Senatului neagă: ”E o aiureală”

Ziua muncește pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului, noaptea se roagă să nu fie evacuat dintr-un subsol: „De Crăciun mă tem că o să-mi iau strada înapoi”

RECOMANDĂRI
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
Close
Închide
  Close