Mergi direct la conținut »
Anamaria Prodan are o relație specială cu fostul soț. „Este pâinea lui Dumnezeu pe pământ”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anamaria Prodan are o relație specială cu fostul soț. „Este pâinea lui Dumnezeu pe pământ”

Anamaria Prodan are o relație specială cu fostul soț. „Este pâinea lui Dumnezeu pe pământ”

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au divorțat în urmă cu 12 ani, însă au rămas prieteni și s-au înțeles întotdeauna bine, chiar dacă fiecare dintre ei și-a refăcut viața alături de altcineva.

De Livia Lixandru,

Fosta prezentatoare „Gospodar fără pereche” are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei soț.

Povestea de iubire dintre Ana Maria Prodan şi Tibi Dumitrescu a durat nouă ani, între 1998 şi 2007.

După ce divorţul a fost pronunţat de o judecătorie din SUA, Anamaria s-a căsătorit cu fotbalistul Laurenţiu Reghecampf, cu care aceasta mai fusese cuplată şi în 1997, înainte de relaţia cu Tibi.

„Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa ( n.r. uniţi). Este o chestie de educaţie.

Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri’, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars, potrivit Viva!.

Anamaria și Tibi au fost căsătoriți timp de nouă ani. „Am divorţat pentru că la un moment dat eu eram un om foarte agitat şi el un om foarte cumpătat, eu voiam televiziune, el nu voia’, a spus Anamaria.

Close
Închide
  Close