Mergi direct la conținut »
Andreea Antonescu și-a adunat familia în America, de Sărbători. Face bradul cu soțul și cu fiica ei, în California
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Antonescu și-a adunat familia în America, de Sărbători. Face bradul cu soțul și cu fiica ei, în California

Andreea Antonescu și-a adunat familia în America, de Sărbători. Face bradul cu soțul și cu fiica ei, în California

Sărbători de vis pentru Andreea Antonescu! Nevoită să stea în America o perioadă mai lungă, pentru a-și păstra rezidența, artista o va avea alături, de Crăciun, pe fiica sa. Chiar dacă nu văd zăpadă, iar temperaturile sunt ridicate, Andreea, Sienna și Traian împodobesc bradul și-l așteaptă pe Moș Crăciun.

De Florian Gheorghe,

A fost un an greu – nu pentru artista, ci pentru mama Andreea Antonescu, care, din pricina programului de obținere a rezidenței permanente în Statele Unite (unde se întoarce anual), nu a fost prezentă la ceremonia din prima zi de școală a micuței și talentate sale fiice.

În toamnă, Sienna, care a împlinit 7 ani, a intrat în clasa I la un colegiu din Galați, orașul unde părinții săi au hotărât de comun acord ca micuța să-și continue studiile sub supravegherea bunicii. Acum însă, Andreea și Sienna s-au reunit. Copila, însoțită de bunica ei, au plecat peste Ocean, iar familia s-a reîntregit pentru Sărbători!

Cei patru împodobesc bradul în reședința din Los Angeles, unde soțul Andreei, Traian Spak are o afacere în domeniul tranzacțiilor auto, și tot acolo vor petrece în noaptea dintre ani.


Citește și:

Mândru foc, Romică Țociu merge la petreceri cu fiul său! Juniorul îl va face bunic pe comediant

Close
Închide
  Close