Mergi direct la conținut »
Andreea Marin, despre iubit și nuntă. "Este și normal, după experiențe de viață care n-au fost tocmai reușite"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Marin, despre iubit și nuntă. "Este și normal, după experiențe de viață care n-au fost tocmai reușite"

Andreea Marin, despre iubit și nuntă. „Este și normal, după experiențe de viață care n-au fost tocmai reușite”

Andreea Marin a făcut declarații despre viața sa de acum, despre iubitul ei actual și despre planurile pe care le are. Fosta zână a surprizelor a fost invitată la emisiunea pe care Cătălin Măruță o are la Pro TV.

De Dana Aramă,

Printre altele, Andreea Marin a fost întrebată despre o eventuală nuntă cu actualul său iubit, Adrian Brâncoveanu.


„Nu știu, nu știu să își spun asta. deocamdată nu ne gândim la lucrul acesta. Este și normal după niște experiențe de viață care n-au fost tocmai reușite. Noi suntem împreună de aproape un an și jumătate și ne înbțelegem extrem de bine, deși teoretic, fiind la distanță, ar fi imposibil, nu-i așa? mai bine decât atunci când eram cu cineva în care nu puteam să am încredere. ne vedem destul de des, în fiecare lună, nu se pune problema să stăm departe prea mult…
…Violeta a început școala și luni am fost cu ea în prima zi de școală. Și am mari emoții că a trecut în etapa a doua, cum ar fi gimnaziu. E fată mare”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a vorbit și despre problemele sale de sănătate.


„Operația va fi, încă nu a fost. Abia am descoperit doctorul, un doctor extraordinar, la noi acasă, pentru că mi-am dorit să nu mai plec departe,m să fac operația la noi acasă. Nu este ceva grav, dar abia săptămâna viitoare am rezoluția finală. Și abia atunci voi putea povesti, pentru că nu este un secret. Dar atâta vreme cât nu știu rezoluția doctorului, încă nu știu exact ce este. Și o să știu săptămâna viitoare. dar nu mă plâng, nu vreau să mă plâng. Oricum ar fi viața…”, a explicat vedeta de televiziune.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa
Recomandări

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în LibiaAndreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.


Citește și: Libertatea a vorbit cu primarul care i-a numit pe români „beţivi şi puturoşi”: „Când mă duc după oameni, eu asta găsesc pe la cârciumi”


 

 
 
Close
Închide
  Close