Mergi direct la conținut »
Ce cântă Corina Chiriac la nunți. Artista își face reclamă la greu pe internet / VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce cântă Corina Chiriac la nunți. Artista își face reclamă la greu pe internet / VIDEO

Ce cântă Corina Chiriac la nunți. Artista își face reclamă la greu pe internet / VIDEO

Celebra cântăreață Corina Chiriac se pregătește intens pentru anul care vine, mai ales în ceea ce privește activitatea sa. Vedeta a făcut public repertoriul pe care îl are pregătit dacă este este solicitată să cânte la nunți și alte evenimente private.

De Dana Aramă,

Corina Chiriac, care a mărturisit că a trecut prin depresii crunte, face parte din generația de aur a muzicii ușoare românești. Vedeta este super apreciată de generații întregi de români, care i-au fredonat și îi fredonează melodiile.

În prag de an nou 2018, Corina Chiriac se gândește intens la ce urmează să facă în viitor, nelăsând nimic la voia întâmplării.

Astfel, marea artistă a făct publică o înregistrare în care își prezintă repertoriul, sau măcar o parte din acesta, pe care îl are pregătit pentru nunți sau alte evenimente la care este solicitată.

„Dragi prieteni, de o viață încerc sa opresc timpul! Tot ce am reușit a fost să-i încetinesc alergarea! Dar, ca și voi, mă pregătesc să însoțesc Timpul spre Pragul lui 2018 și sper ca și mâine noapte să-i pot antrena cu succes pe spectatorii cărora le voi cânta pe viu! Ca să mă vedeti și voi „în acțiune”de petrecere, m-am gândit să ăa prezint un scurt material cu fragmente din programul pe care eu îl prezint la evenimentele la care sunt invitată.

Considerați-l ca o mica „repetiție” la petrecerea de mâine noapte .
Să intram deci în Noul An cu acorduri muzicale și bună dispoziție! Din partea mea și a drăguței mele echipe de FB, primiți vă rog o fierbinte urare de La mulți ani cu sănătate, succes și bani ! Am uitat ceva ?!”, a explicat Corina Chiriac, care își face singură unele dintre ținutele cu care apare la evenimente.


Citește și: Masacrul legionar de la Jilava, una din cele mai odioase crime din istoria României. 64 de înalt demnitari asasinaţi într-o noapte


 

Close
Închide
  Close