Mergi direct la conținut »
Ce mesaj a primit Victor Slav de ziua lui de naștere. "Toată lumea spune că te-am stricat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce mesaj a primit Victor Slav de ziua lui de naștere. "Toată lumea spune că te-am stricat"

Ce mesaj a primit Victor Slav de ziua lui de naștere. „Toată lumea spune că te-am stricat”

Victor Slav a primit o urare haioasă de ziua sa de naștere de la prietenul și colegul lui de televiziune, Cătălin Cazacu.

De Dana Aramă,

În data de 5 iunie Victor Slav își aniversează ziua de naștere. Prezentatorul de televiziune împlinește 39 de ani.

Unul dintre cele mai inedite mesaje pe care le-a primit Victor Slav a fost de la Cătălin Cazacu, prietenul și colegul său de la Kanal D.

„LA MULȚI ANI ?! Să crești mare, că frumos… mai lasă și pe altiiiii… știu că toată lumea spune că te-am stricat, dar trebuie să recunoști că fără mine viața… e pustiu?”, este mesajul transmis de Cătălin Cazacu pentru Victor Slav, pe Instagram.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic.


Citește și:

FOTO | Corespondență Libertatea de la Bienala de Artă de la Veneția 2019: de la epava unui vas pe care au murit 1.000 de imigranți până la performance-ul de pe o plajă artificială, cu care Lituania a câștigat Leul de Aur

Close
Închide
  Close