MENIU CAUTĂ

Dan Capatos, despre participarea lui Jojo la Asia Express. „Nu și-a apărat imaginea, și-a cam distrus-o”

Distribuie

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos și-a spus părerea despre participarea lui Jojo și a lui Paul Ipate la concursul Asia Express, de la Antena 1.

Jojo și Paul Ipate au format una dintre perechile de vedete care au concurat la Asia Express în sezonul al doilea, show care a fost căștigat de CRBL și Oase. Jojo și Paul Ipate au fost nevoiță să se retragă din competiție din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut actorul.

Dan Capatos a invitat în emisiunea sa de la Antena 1, Xtra Night Show, finaliștii concursului. De când a început să fie difuzat sezonul 2 Asia Express la Antena 1, Dan Capatos a invitat în emisiune aproape toți participanții la concurs. Pe canapeaua de la Xtra Night Show nu au stat însă Jojo si Paul Ipate. Dan Capatos și-a spus părerea despre participarea lui Jojo la competiția respectivă.

„Voi nu a trebuit să purtați o mască, să jucați un rol cum am văzut pe la alte echipe. Am tot văzut aici pe parcursul emisiunii. Nu mi-a plăcut atitudinea lui Jojo în toată această cursă. Mie unul nu mi-a plăcut. Nici Paul nu a venit aici, săracul, a avut numai bile albe. Jojo nu și-a apărat imaginea, și-a cam distrus-o. Fiecare cu strategia lui”, a spus prezentatorul Xtra Night Show, potrivit viva.ro.

 


Citește și:

Parlamentul European face praf propunerea Guvernului pentru Curtea Europeană de Conturi: Viorel Ştefan – o propunere politică. Nu respectă standardele înalte ale UE

Citește mai multe despre Dan Capatos, Jojo și Paul Ipate pe Libertatea.

Comentarii