MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 21:00 , de Florian Gheorghe

EXCLUSIV/ A împlinit 19 ani dar tot nu pleacă singură de acasă! Nicole Cherry merge pentru prima oară în SUA, însă cu tata

Distribuie

Nicole Cherry nu mai e copilul de acum cinci ani, care a cunoscut succesul la scară largă înainte să primească buletinul, perioadă când toată țara fredona marele său succes "Memories".

Acum, deși majoră, sexy și cu atitudine, de concertele fostei puștoaice teribile a scenei muzicale tot părinții se ocupă, iar activitatea ei a devenit afacere de familie. Dacă în anii adolescenței împărțea patul cu mama sa, de care era dependentă și ieșea la club însoțită de tatăl său, lucrurile s-au schimbat…un pic!

Doarme singură, dar pleacă în continuare însoțită de tatăl său, așa cum o va face în primul său turneu în Statele Unite, care începe la începutul lunii noiembrie.

Pe numele său Nicoleta Janina Ghinea, fosta revelație a pop-dance-ului va colinda timp de două săptămâni cele mai importante centre ale comunității românești din America, alături de Adi Sînă, fostul Akcent. Deocamdată lista finală a turneului nu a fost stabilită.

Nicole Cherry merge pentru prima oară în SUA, însă cu tata

De la primul său succes, părinții ei au abandonat orice activitate profesională, s-au reprofilat, se ocupă și trăiesc de pe urma activității artistice a fiicei lor.

Tatăl său, George Ghinea, cel ce s-a îngrijit ca odorul său să aibă o viață normală, fără tentații, considera, înainte ca Nicole să ajungă la majorat, că e normal ca fiica sa să fie protejată de contactul cu alte persoane „binevoitoare” din bizz-ul autohton, de aceea a reprezentat-o și încă o reprezintă ca agent și impresar.

 


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Ioniță din Clejani e supărat că artiștii aniversează România în engleză. „Americanii au blues, portughezii fado. Noi avem muzica lăutărească, asta trebuie promovată!”

Citește mai multe despre adi sina și Nicole cherry pe Libertatea.

Comentarii