Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Marina Dina, sărbători cu simplitate. Cum petrece fosta asistentă de televiziune
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV | Marina Dina, sărbători cu simplitate. Cum petrece fosta asistentă de televiziune

EXCLUSIV | Marina Dina, sărbători cu simplitate. Cum petrece fosta asistentă de televiziune

Marina Dina a mărturisit, în exclusivitate pentru Libertatea, că petrece sărbătorile de iarnă așa cum o făcea și pe vremea copilăriei.

De Dana Aramă,

În luna ianuarie a acestui an, Marina Dina devenea mămică pentriu prima oară, ea aducând pe lume gemeni, Aria și Zian. Fosta asistentă de televiziune și-a botezat micuții în luna mai a acestui an.

Marina Dina, care a fost asistenta lui Mihai Morar la emisiunea pe care acesta o moderează la Antena Stars, arată incredibil de bine la aproape un an de când a născut. Stă departe de lumina reflectoarelor și se concentrează foarte mult pe creșterea copiilor săi.

Deși multe vedete aleg să își petreacă sărbătorile de iarnă în locuri care mai de care mai spectaculoase și mai opulente, Marina Dina preferă liniștea căminului și să fie înconjurată de persoanele dragi.

Senzuala blondă a dezvăluit, în exclusivitate pentru Libertatea, că va petrece sărbătorile de iarnă așa cum o face de mulți ani, de când era mică.

„Nu fac nimic special. Acasă cu familia. Așa era și când eram mică”, ne-a declarat Marina Dina.

Close
Închide
  Close