Mergi direct la conținut »
Ionuț Sugacevschi, antrenorul de la Exatlon România, dă de pământ cu echipa Faimoșilor. "Se menajează, se vede cu ochiul liber"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ionuț Sugacevschi, antrenorul de la Exatlon România, dă de pământ cu echipa Faimoșilor. "Se menajează, se vede cu ochiul liber"

Ionuț Sugacevschi, antrenorul de la Exatlon România, dă de pământ cu echipa Faimoșilor. „Se menajează, se vede cu ochiul liber”

Ionuț Sugacevski a făcut acuzații grave la adresa unora dintre componenții echipei Faimoșilor de la competiția Exatlon România.

De Dana Aramă,

 
Ionuț Sugacevski a fost finalist în primul sezon al show-ului Exatlon România, filmat în Republica Dominicană și difuzat de postul de televiziune Kanal D.

În cel de-al doilea sezon al emisiunii, Ionuț Sugacevschi este antrenor al echipei Războinicilor. Cel supranumit Jaguarul a acordat un interviu pentru wowbiz.ro, în care le aduce tot felul de acuzații unora dintre componenții echipei Faimoșilor, afirmând că se menajează la concurs.


„Sunt abandonuri foarte ciudate, din punctul meu de vedere. Să-l excludem pe cel al Roxanei Vancea, despre care ştiu că a plecat din cauza lui Giani Kiriţă, altfel ar fi rămas în competiţie. Celelalte mi se par foarte ciudate. Cât despre accidentări… Din punctul meu de vedere, dacă eşti la Exatlon trebuie să demonstrezi de ce eşti în stare! Nu veni aici să te dai rănit, să te menajezi şi să mai rămâi o săptămână.

Dacă nu mai poţi, ridică două degete şi pleci din competiţie cu capul sus decât să stai pe margine şi să vadă cei de acasă ceea ce nu vor să vadă! E păcat! Mai bine pleci din competiţie şi îi laşi pe ceilalţi din echipă să joace. Şi noi avem accidentări în echipă şi jucăm aşa, accidentaţi. Dar jucăm şi profităm de fiecare zi petrecută aici, la Exatlon!…

Fabuloasa călătorie a unei românce: 5 țări și 5 vieți în 21 de ani. Cea mai intensă experiență a avut-o în Brazilia. „Lângă mine, un puști își număra banii dintr-un jaf, cu pistolul lângă el”
Recomandări

Fabuloasa călătorie a unei românce: 5 țări și 5 vieți în 21 de ani. Cea mai intensă experiență a avut-o în Brazilia. „Lângă mine, un puști își număra banii dintr-un jaf, cu pistolul lângă el”

… Mă refer la Monica (n.r. Roșu)! Eu la Monica nu văd nici o accidentare aşa gravă. Se menajează, iar lucrul ăsta se vede de acasă, cu ochiul liber. Dacă aş fi în locul ei, aş ridica două degete şi aş pleca din această competiţie.

Eu pot să zic despre Cristi Geamăn, care dacă voia să mai rămână în competiţie, putea… pentru că a demonstrat. S-a văzut cu ochiul liber că putea câştiga jocul de eliminare. Putea atunci să arate că este mult mai bun decât alţii din competiţie. Să ţinem cont şi de vârsta lui şi de problema pe care o are, dar chiar şi aşa era foarte precis la final. Era foarte bun…

… Ana Georgescu… Eu ţin minte că am fost la o petrecere! Ea are o problemă la genunchi, nu? Când te duci la o petrecere şi dansezi, îţi ridici picioarele pe sus, înseamnă că problema de la genunchi nu era atât de gravă. Cel puţin aşa pare din exterior. Când ai o problemă la genunchi, nu poţi să faci mişcările pe care le-a făcut ea, să dansezi în halul ăla cum a dansat ea la petrecere”, a afirmat Ionuț Sugacevschi..

Citește și: REPORTAJ EXCLUSIV/ 400 de români trăiesc într-o comună de dincolo de Cercul Polar /VIDEO

 

Close
Închide
  Close