De Florian Gheorghe,

“Am început cursurile la cea mai cunoscută școală din București, durează trei luni și jumătate. Îmi doream de anul trecut să mă înscriu, însă nu am găsit timp. Sunt foarte încântată, facem teorie, învăț aparatura de sonorizare, amplificare, noțiuni muzicale de bază, viteza de interpretare a unei teme muzicale etc. Fac și practică și asta îmi place cel mai mult. Nu e foarte greu, dacă simți muzica, prinzi foarte repede”, ne spune focoasa viitoare DJ-iță, care după divorț a revenit la numele din buletin, Laurette Attindehou.

“Nu mă gândesc să fac un job din asta, însă dacă, ulterior, voi avea cereri, le voi onora. O fac din pasiune, mă relaxează să pun muzică. Am mai cochetat cu muzica de club, am înregistrate ceva piese, am și piese noi, toate vor fi incluse într-un DJ set pe care îl pregătesc pentru lansare, probabil în luna septembrie”, a adăugat ea.

Laurette știe că trebuie să muncească mult ca să-și vadă împlinit visul de a ajunge pe scena marilor festivaluri de la noi, însă e pregătită pentru asta. Cum e și pentru investiția care urmează.

Nu am încă sculele mele, însă după ce termin cursurile, îmi voi achiziționa tot ceea ce-mi trebuie pentru a-mi definitiva proiectul muzical

Laurette

FOTO: Ștefan Ovidiu

Citeşte şi:

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse