Mergi direct la conținut »
Majda Aboulumosha își suplimentează veniturile din vânzarea de torturi! Pasionată de dulciuri, vedeta vrea să-și facă o cofetărie mobilă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Majda Aboulumosha își suplimentează veniturile din vânzarea de torturi! Pasionată de dulciuri, vedeta vrea să-și facă o cofetărie mobilă

Majda Aboulumosha își suplimentează veniturile din vânzarea de torturi! Pasionată de dulciuri, vedeta vrea să-și facă o cofetărie mobilă

Majda Aboulumosha a făcut o pasiune pentru dulciuri încă din copilărie, iar de atunci a deprins, încet, încet, tainele preparării unor prăjituri absolut deliciose. De un an, și-a făcut curaj și nu mai prepară torturi doar pentru prieteni, ci le vinde.

De Andreea Romaniuc Archip,

Coprezentatoarea lui Cristi Brancu la emisiunea „Agenția Vip”, de la Antena Stars, spune că a învățat să prepare deserturi la o vârstă fragedă, bunica ei fiind cea care a inițiat-o în domeniu.

„La 7 ani am făcut prima dată mazăre, după care am descoperit ce aș putea să fac cu un ou. Așa am învățam să fac fursecuri. Am fost pasionată de zona asta de mică. Mama tot timpul a gătit, dar a gătit mâncare, ei nu îi plăcea să facă dulciuri. Cu mamaie făceam cozonaci, mă implica foarte mult”, ne-a povestit Majda Aboulumosha.

Prietenii au mobilizat-o să își deschidă afacerea

Pasiunea cu care Majda pregătește tot felul de bunătăți a fost remarcată întâi de prieteni, apoi de iubitul ei. Aceștia au bătut-o la cap să își urmeze visul. „De un an valorific acest lucru, este un business, până acum a fost o pasiune. De fiecare dată când veneau prietenii – Augustin, Doinița, Diana -, spuneau: «Fă-ne un cheesecake!». Masa mea era tot timpul plină de dulciuri… Într-o zi, Mihai a zis: «Dar tu chiar trebuie să faci asta, îți place atât de mult!». Într-o zi, pot să fac maximum 10 torturi, pentru că trebuie să stau și cu copilul, merg și la emisiune. Nu fac zilnic torturi, pot să am azi o comandă de trei torturi, mâine, doar de două”, ne-a spus Majda.

Majda adoră să prepare torturi

„Nu am prețuri de divă. Îmi doresc ca omul să fie mulțumit, să mănânce ceva natural”

Momentan, vedeta TV livrează comenzile către o cofetărie, iar prețurile pornesc de la 75 de lei. „Nu am prețuri de divă. Îmi doresc ca omul să fie mulțumit, să mănânce ceva natural”, a punctat ea.

SURSE JUDICIARE: „Sorina Pintea a luat mită din postura de director de spital”
Recomandări

SURSE JUDICIARE: „Sorina Pintea a luat mită din postura de director de spital”

 

Și totuși, de ce nu are încă propria cofetărie? Acest lucru ar însemna să implice multă lume și să nu mai aibă timp de jobul în teleleviziune, pe care îl face cu drag. Pasiunea pentru dulciuri îi suplimentează însă veniturile lunare.

„O să-mi fac o cofetărie mobilă, adică o mașină din care se vând niște torturi. Este o idee pe care am pus-o în plan și în scurt timp sper să concretizeze. Am profit”, ne-a mai spus Majda.

Majda a pornit afacerea cu torturi în urmă cu un an

Foto: Sorin Cioponea/Facebook

Citește și: Vă recomandăm 7 super lecturi de weekend. De la fata dispărută și până la ce spun politicienii români despre posibila dispariție a Pământului

 

 

 

 

 

Close
Închide
  Close