MENIU CAUTĂ

Mesajul Andreei Bălan pentru mama sa. „Abia acum știu” | FOTO

Distribuie

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Valeria, Andreea Bălan i-a transmis un mesaj de suflet celei care i-a dat viață. Artista a fost mai mult decât emoționată. Pe contul ei de socializare, cântăreața Andreea Bălan a postat mai multe fotografii în care apare alături de mama sa, Valeri. Imaginile sunt însoțite de un mesaj înduioșător, în care artista îi face urări celei care i-a dat viață.


„La mulți ani, MAMI!!! Abia acum știu cât de frumos sună acest cuvânt ”Mami” când e spus de copilul tău?. Te iubesc, să trăiești peste 100 de ani ca să îți îmbrățișezi strănepoții?❤️??”, a scris Andreea Bălan.
Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă. Andreea Bălan a cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, împreună cu care a făcut parte din trupa Andre. După ce formația s-a destrămat, vedeta a urmat o carieră solo, bucurându-se de mare succes. În plan personal, Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea, împreună cu care are o fetiță care se numește Ella.


Citește și:  GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania!


 

Citește mai multe despre Aniversare, Familie, Mama, Mesaj și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii