De Livia Lixandru,

Knockout-urile continuă vineri, la Vocea României, cu noi concurenți determinați să dea totul pe scenă, să renunțe la emoții și să convingă antrenorii că ei sunt cei care pot ajunge cât mai aproape de marele trofeu.

Concurenții vor oferi pe scenă interpretări de neuitat care vor încânta și îi vor pune în dificultate pe jurați în momentul alegerilor. În timp ce unii elevi își vor impresiona antrenorul, alții îl vor dezamăgi: ”Omul cu care mă gândeam să merg mai departe și cine a cântat cel mai bine nu au fost unul și același”, va spune Irina. 

Smiley a intrat în această etapă a competiției cu o voce în plus față de colegii lui, însă avantajul se va încheia în această seară, când va fi nevoit să trimită în luptă un duel format din patru concurenți. Decizia lui va fi complicată de faptul că toți cei patru vor da tot ce au mai bun pentru a-l convinge că merită să meargă mai departe și-l va face să declare: „Dorința mea secretă era să greșiți unul dintre voi pe scenă.”

Irina Rimes, impresionată de Tudor Chirilă

Tot în această seară, Irina va fi impresionată de alegerile muzicale pe care le va face Tudor și va fi convinsă să exclame: „Mie-mi plac momentele lui Tudor de anul acesta cel mai mult!”.

Cea de-a doua ediție a knockout-urilor va aduce și un nou „furt” – unul dintre antrenori va decide să salveze unul dintre concurenții eliminați și să îi ofere o nouă șansă într-o altă echipă. Fiecare voce va conta, doar o parte dintre ele va merge mai departe.

Citeşte şi:

Adrian Coman, românul căsătorit cu un bărbat, poate să voteze. Ministrul de externe a dispus emiterea pașaportului său

Deznodământ tragic în cazul copilului dispărut din Pecineaga. Trupul său a fost găsit

Cine intră în turul doi al alegerilor prezidențiale? Ce indică toate sondajele și care sunt marile necunoscute

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură