Mergi direct la conținut »
Reacția mamei lui Giani Kiriță după ce acesta a fost eliminat de la Exatlon. "Are și prieteni și dușmani... S-au pus pe treabă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Reacția mamei lui Giani Kiriță după ce acesta a fost eliminat de la Exatlon. "Are și prieteni și dușmani... S-au pus pe treabă"

Reacția mamei lui Giani Kiriță după ce acesta a fost eliminat de la Exatlon. „Are și prieteni și dușmani… S-au pus pe treabă”

Mama fostului fotbalist Giani Kiriță, Niculina Ivan, a reacționat după ce fiul său a părăsit concursul Exatlon România, care se desfășoară în Republica Dominicană.

De Dana Aramă,

Giani Kiriță a fost eliminat de la Exatlon România, în urma voturilor telespectatorilor. Fostul fotbalist, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, a fost propus pentru eliminare alături de Cătălin Cazacu și Valentin Chiș.

Mama sportivului a reacționat după ce Giani Kiriță, care are doi copii cu fosta soție, Daniela, a părăsit competiția.

„De aseară am spus că iese, pentru că are şi prieteni şi duşmani, iar fanii Războinicilor s-au pus pe treabă. De aseară am spus, şi el a simţit, mi-a transmis.

Nu prea am putut dormi, în primul rând bucuria că îmi voi vedea băiatul după patru luni, e sprijinul meu. Îmi pare şi rău, pentru că trebuia să rămână. Şi Războinicii au recunoscut că el a fost nucleu.

Simt şi durere şi bucurie. El a clădit totul. Dar îşi va revedea copiii, familia. Cred că va fi un antrenor mai bun, nu va mai ţipa”, a declarat mama lui Giani Kiriță la un show de noapte de la Kanal D.

Niculina Ivan a explicat că înainte de intra în competiția Exatlon România, Giani Kiriță era foarte trist.

 „Era singur, foarte singur. Copii sunt mari, nu mai sunt cu el”, a dezvăluit mama fostului fotbalist.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV / Ambasadorul Israelului, despre mutarea Ambasadei României la Ierusalim: „Îi ajutăm pe cei care ne ajută”


 

Close
Închide
  Close