Mergi direct la conținut »
Unde se află fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. "A fost bine pentru ea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Unde se află fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. „A fost bine pentru ea”

Victor Slav a explicat unde a fost fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. Sofia Natalia a stat la bunica ei, la Petroșani.

De Dana Aramă,

Micuța Sofia Natalia nu a stat în această perioadă nici cu mama ei, Bianca Drăgușanu, nici cu tatăl ei, Victor Slav. Fetița celor doi a fost timp de câteva luni la Petroșani, la bunica ei maternă.

„În acest moment, fetița se află la mama Biancăi. A stat în perioada asta de iarnă. O să o aducem în curând. A fost bine pentru ea, că are acolo mâncare bio, aerul este mult mai nepoluat. Oricum, în perioada asta am zis că e mai bine să stea acolo”, a dezvăluit Victor la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.


La aceeași emisiune, Victor Slav a fost provocat să spună cu ce femeie și-ar dori să petreacă o noapte.

„Asta e, îmi asum. Cu Mădălina Ghenea. M-aș da jos din mașina asta și m-aș urca în mașina din dreapta dacă ar apărea la semafor. M-aș așeza pe capotă”, a afirmat Victor Slav, potrivit wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic.

Citește și: Fiul cel mare al lui Andrei Pleșu, implicat într-un scandal cu droguri

 

Close
Închide
  Close