Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV / Ce face Dana Săvuică când e oprită de poliție: “Nu vedeți că sunt blondă?”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO EXCLUSIV / Ce face Dana Săvuică când e oprită de poliție: “Nu vedeți că sunt blondă?”

Dana Săvuică a devenit o șoferință extrem de calmă în ultima perioadă și dă dovadă de un simț al umorului molipsitor. Vedeta nu se panichează nici măcar când este trasă pe dreapta de poliție, iar dialogul se încheie întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

Fostul manechin, care arată foarte bine chiar și la cei 47 de ani ai săi, nu apelează la taxi sau la vreun șofer în momentul în care este nevoită să rezolve lucruri în oraș. Preferă să se urce în mașina personală și să nu depindă de nimeni. Zilele trecute, vedeta a ajuns la un eveniment cu o mică întârziere, datorată blocajului inerent din București. Dacă în trecut se enerva la volan, în prezent pare că nimeni și nimic nu o mai deranjează.

“Dacă mai acum ceva ani eram așa o șoferiță mai înrăită, fără răbdare, oarecum mai explodam așa la volan, mai spuneam două – trei vorbe din alea de duh, în gândul meu, mai printre dinți, acum m-am înarmat cu răbdare. Mi-am dat seama că sănătatea și psihicul meu sunt mult mai importante decât să ajung la timp la un eveniment. Cu toate astea, am  plecat la  5,30 de acasă, eu stau în zona Pipera și am ajuns aici la 6,48, având în vedere că pe invitație scria 6,30, am ajuns după sfertul academic, deci sunt ok ca și șofer, știu să-mi calculez timpul înainte, cam cât aș face până în zona respectivă și merg încet și sigur. E mult mai ok așa”, ne-a mărturisit Dana Săvuică.

Recunoaște că e iertată de polițiști

Ca aproape orice femeie, blonda profită de blocajele de pe străzile Capitalei pentru a se studia cu atenție în oglindă. “Da, uneori îmi retușez machiajul când stau în mașină. Mai puțin ruj, mai o pudră, am dat și cu eyeliner-ul la un moment dat, depinde de trafic”, a precizat ea. Interacțiunile cu polițiștii rutieri nu sunt deloc stresante, fostul manechin fiind conștient de notorietatea și simpatia de care se bucură în rândul bărbaților. Prin urmare, este iertată atunci când este recunoscută.

“Da, mi s-a întâmplat destul de des lucrul acesta. De multe ori se concluzionează totul cu un autograf, un like pe facebook, îmi cere prietenia. În general, adopt stilul acesta: <

Foto: Facebook

Video: Cosmin Nistor

Citeste si: Dana Săvuică, prima româncă din „Playboy”. A arătat tot în revista lui Hugh Hefner | FOTO

 

 

 

Close
Închide
  Close