Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Ileana Badiu a descoperit secretul anti-aging. „Fac și greșeli, excese și pierd nopțile, dar încerc să păstrez un echilibru”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Ileana Badiu a descoperit secretul anti-aging. „Fac și greșeli, excese și pierd nopțile, dar încerc să păstrez un echilibru”

VIDEO/ Ileana Badiu a descoperit secretul anti-aging. „Fac și greșeli, excese și pierd nopțile, dar încerc să păstrez un echilibru”

Ajunsă la aproape 44 de ani, Ileana Badiu nu doar că nu-și arată vârsta, dar arată impecabil. Ileana a descoperit secretul anti-aging și îl împărtășește tuturor celor interesate de un mod de viață sănătos.

De Denisa Macovei,

Ileana Badiu continuă să fie una dintre cele mai frumoase femei din România. Deși trecută de pragul vârstei de 40 de ani, Ileana are o siluetă impecabilă și un ten fără probleme. Totul se datorează unui stil de viață echilibrat, așa cum îi place să spună, dar și curelor de detoxifiere pe care le face de aproape 10 ani.

Eu fac asta de câțiva ani de zile, pentru mine nu-i deloc greu, e o rutină aproape. Atâta vreme cât nu te gândești la mâncare, totul e în regulă, dar dacă cineva îți vorbește tot timpul de mâncare, sigur că-ți secretă stomacul sucuri gastrice și începe să ți se facă foame. , ne-a povestit Ileana, atenționându-le pe cele care vor să-i urmeze exemplul și să facă detox, să nu creadă că pot exagera cu mâncarea pe tot parcursul anului și că vor avea parte de minuni după o cură de câteva zile.

Ileana Badiu a descoperit secretul anti aging

„Teoria spune că e bine să faci detox o dată la 6 luni, ceea ce eu și fac, așa că pot să certific pe corpul meu sau pe felul în care mă simt. E bine să duci o viață cât se poate de echilibrată. Iar echilibrat nu înseamnă neapărat o dietă permanentă, ci înseamnă că poți să și greșești alimentar, dar să nu o faci chiar zilnic și nu chiar cu toate de-o dată. Adică nu și prăjitură, dar și pâine, și alcool. De exemplu, o regulă bună ar fi să mănânci foarte echilibrat cinci zile pe săptămână și două să-ți permiți să fii mai liber”, spune Ileana Badiu.

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”
Recomandări

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”

 

Ileana Badiu a descoperit secretul anti aging

Ileana Badiu a descoperit secretul anti-aging și-l împărtășește celor interesate

De altfel, Ileana ne-a mărturisit că pentru a avea o siluetă armonioasă și pentru a arăta bine la orice vârstă, nu înseamnă că trebuie să ne transformăm în sclavii dietelor.

Drept umare, chiar și ea face uneori greșeli și are excese, însă știe când să se oprească și cum să le remedieze.

Ba sigur că fac și greșeli. Am comunicat și comunic tot timpul că sunt fumătoare și îmi asum treaba asta, nu că ar fi ceva de laudă, dar asta este. Fac excese uneori, pierd și nopțile destul de multe ori, ceea ce sigur că pentru anti-aging nu-i bun deloc și atunci încerc să mă echilibrez. După ce fac așa ceva, următoarele zile sunt mult mai atentă și încerc să păstrez echilibru și să fac mult sport”, ne-a mai spus Ileana.

VIDEO: Cosmin Nistor


CITEȘTE ȘI:

Legăturile neștiute ale Irinei Rimes cu colegii de la “Vocea României” și modalitatea neobișnuită de relaxare a noului jurat

Close
Închide
  Close