Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Jorge este conștient de atuurile lui fizice și mizează mult pe acest aspect. „Sunt un tip care arată bine, dar nu-i meritul meu”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Jorge este conștient de atuurile lui fizice și mizează mult pe acest aspect. „Sunt un tip care arată bine, dar nu-i meritul meu”

VIDEO/ Jorge este conștient de atuurile lui fizice și mizează mult pe acest aspect. „Sunt un tip care arată bine, dar nu-i meritul meu”

Deloc modest, Jorge se consideră un bărbt frumos, lucru confirmat și de premiile primite. La mai multe evenimente a fost catalogat drept unul dintre cei mai frumoși sau cei mai sexy bărbați din showbizul autohton.

De Denisa Macovei,

Cântărețul recunoaște că această frumusețe nu este meritul lui, ci a părinților care i-au dat o genă bună.

Jorge se consideră un bărbat frumos

De când a fost mic, Jorge a fost un copil frumos, ca apoi să se transforme într-un tânăr sexy, curtat de multe fete. Acest lucru l-a făcut pe cântăreț să conștientizeze acest atuu fizic și să profite de pe urma lui.

„Întotdeauna am fost așa un pic răuț, dar nu cred că răuț, mereu mi-a plăcut să pun punctul pe I. N-am fost niciodată tipul ăla cumințel. Am fost golănaș, ca să o spunem pe românește, de când eram mic. Mi-au plăcut petrecerile, mi-au plăcut anturajele în care m-am simțit bine și cred că toată viața mea m-a dus către zona asta artistică. Mereu am încercat să fac anumite lucruri, dar tot timpul mă întorceam la muzică, ne-a spus Jorge.

Jorge se consideră un bărbat frumos

Jorge se consideră un bărbat frumos și încearcă să se mențină cât mai mult în formă

La cei 36 de ani, tată a trei copii cum îi place să zică, deși Ilinca, fiica cea mare, este vitregă, Jorge încă primește trofee drept cel mai sexy artist din România. „Mă simt sexy, chiar mai sexy ca niciodată. Dacă „sexiest male star” înseamnă un tătic cu trei copii este bine, este wow. Asta cu sexy trecusem peste faza asta și nu mă mai așteptam să primesc un astfel de titlu. Nu că mă resemnasem. Eu știu cine sunt, știu ce sunt, știu despre mine că sunt un tip care arăt bine și nu-i meritul meu, așa m-am născut, eu doar pot să întrețin treaba asta. Asta o știe toată lumea. Nu pot eu acum să zic că nu cred că sunt așa drăguț. Sunt drăguț, ce să fac? ”, ne-a mai spus râzând artistul.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep a câștigat titlul la Montreal. Este al treilea succes din 2018 și al 18-lea al carierei. Scandare anti-PSD din tribună, la finala cu Sloane Stephens / VIDEO

Close
Închide
  Close