MENIU CAUTĂ
29 Mai. 2018 16:46

Sacoșa din pânza, din nou la moda și  prezenta pe străzile pariziene!

Distribuie

Sacoșa din pânza este un accesoriu demn de luat în seama pentru orice fashionista. Pe lângă faptul ca este făcuta în asa fel încât sa fie eco-friendly, un lucru foarte important pentru anul 2018, când accentul se pune inseosebi pe mediul înconjurător și protejarea acestuia, va da o strălucire aparte oricărei ținute lejere și fresh de vara.  

Sacoșa de pânză a devenit un accesoriu extrem de cool și versatil, am putea spune chiar statement, pentru ca poate fi purtata atât la cumpărături cat și în oraș sau chiar la un eveniment mai sofisticat.

Dar totuși care este elementul cheie ce o scoate asa mult în evidenta? Imprimeul, categoric! Vara renunțam la genți oversized, în culori închise și optam pentru materiale precum inul, bumbacul sau chiar pânza.

Cumpărăturile și plimbările vor fi mult mai interesante daca în locul sacoșelor din plastic iți vei purta achizițiile pe umăr, elegant, într-o sacoșa din pânza, ce a revenit spectaculos în modă.

Pe străzile pariziene, într-o agitație de nedescris, zărești cate o mademoiselle cu o geanta tip poștaș, discreta pe un umăr și pe un altul o sacoasa din pânza, unde își tine toate lucrurile necesare pe timpul zilei: apa, poate crema de mâini sau o carte pentru timpul petrecut în metrou spre lecțiile de dans sau canto, totul cu un stil aparte.

Am pregătit câteva modele pentru inspirare, de la www.tshirt-factory.rom, unde găsești acum sute de imprimeuri atât funny cat și serioase, pentru noua ta sacoșă din pânza.

Găsește inspiratia in moda pariziana si nu numai!

Comentarii