Opinie de
Oana Dușmănescu
Toate articolele autorului

HOT: Nadia Comăneci, fostă gimnastă

Foto Hepta

În povestea vieții zeiței de la Montreal, vârsta nu pare să aibă nicio însemnătate. Nadia a împlinit pe 12 noiembrie 58 de ani, însă la fel de bine ar fi putut împlini 40. Nadia e mereu în formă și se potrivește perfect rubricuței HOT.

Pe de o parte, prezența online a Nadiei, mereu zâmbitoare, aranjată și fit, ne minte că timpul nu trece. Pe de alta însă, aparițiile româncei, una dintre cele mai valoroase sportive ale secolului trecut și cea de la care a pornit revoluția în sportul complicat care este gimnastica, ne aduc aminte cu amărăciune de seceta actuală din sportul românesc, domeniu care pâlpâie la marginea subzistenței de câțiva ani buni.

Ne place mult de Nadia, dar nu ne putem abține de la comparații nostalgice și triste. E ciudat cum o persoană atât de luminoasă, atât de sinonimă cu succesul, te poate face, mai ales la ceas aniversar, să te gândești că azi, în România, o repetare a fenomenului este, teoretic și practic, imposibilă.

NOT: Cozmin Gușă, analist politic

Foto Hepta

Tenacitatea lui Gușă, exprimată prin dorința de a se întoarce în PSD după ce tocmai a fost dat afară de Comitetul Executiv al partidului, este demnă de o cauză mai bună. Declarația lui Gușă de imediat după acel adio de marți seara amintește de insistența unei pisici înfometate pe care o dai afară pe ușă, ca peste cinci minute să intre, senină și netulburată, pe fereastra lăsată deschisă și să devasteze tava cu friptura de pui uitată pe blatul de la bucătărie.

Acționarul de la Realitatea (Plus) spune că vrea să reformeze PSD-ul, iar în sprijinul acestei afirmații par că vin și cei opt membri ai CEx-ului care nu au votat pentru excluderea lui Gușă în cursul acestei săptămâni agitate. Aceasta fie e un lucru obsedant care, pur și simplu, trebuie dus la bun sfârșit – pe modelul zombilor din filmele hollywoodiene MUST. REFORM. PSD. – , fie ascunde ceva mai mult decât misiunea aproape apostolică de a face din această organizație ”un partid al românilor buni”.

Citeşte şi:

Nadia Comăneci, felicitată de Lucian Bute. ”Regina sportului românesc”

Nadia Comăneci a împlinit 58 de ani. Mesajul din țară care a impresionat-o pe marea campioană / VIDEO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci