Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) spun că episodul fierbinte va mai continua, şi va atrage alte fenomene extreme.

„Temperaturile ridicate în zilele următoare ce vor caracteriza o vreme cu mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă averse, descărcări electrice, izolat posibil şi căderi de grindină”, a precizat Oana Păduraru, meteorolog ANM, citată de Digi 24.

Nisipul de la malul mării atingea foarte ușor, azi, temperatura de 30 de grade Celsius. Află cum va fi vremea în minivacanța de 1 mai 2018, mai ales pe litoral, când sunt aşteptaţi cel puţin 50.000 de turişti.

Prognoza meteo pentru săptămâna 23-29 aprilie aduce temperaturi de vară, dar și unele averse.

„Vor fi temperaturi ridicate în continuare în majoritatea zilelor şi în cea mai mare parte a ţării. Cele mai mari valori, care vor merge până în jurul a 30 de grade Celsius, le aşteptăm în Oltenia şi Muntenia marţi după-amiaza, cel mai posibil joi şi vineri. Ziua de marţi, cu excepţia Olteniei şi a Munteniei, va aduce înnorări destul de accentuate, averse, tunete, fulgere, posibil grindină şi cantităţi de apă însemnate în majoritatea zonelor. Nu excludem astfel de fenomene nici pentru sudul ţării, însă pe spaţii mai restrânse, şi care vor apărea doar în orele serii”, a precizat pentru Agerpres Teodora Cumpănaşu, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).CITEȘTE ȘI… Actorul Verne Troyer a murit, la 49 de ani. Cunoscut graţie rolului din seria de filme “Austin Powers” 

Povestea cutremuratoare a tenismenei care s-a confruntat cu abuzurile groaznice ale tatălui său. A fost la un pas să se sinucidă în urmă cu mai mulți ani
GSP.RO

Povestea cutremuratoare a tenismenei care s-a confruntat cu abuzurile groaznice ale tatălui său. A fost la un pas să se sinucidă în urmă cu mai mulți ani