Mergi direct la conținut »
A omorât o femeie chiar de ziua ei de naștere pentru că a refuzat să-i mai dea de băut
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A omorât o femeie chiar de ziua ei de naștere pentru că a refuzat să-i mai dea de băut

A omorât o femeie chiar de ziua ei de naștere pentru că a refuzat să-i mai dea de băut

Carmen Esther Caraballo Prada împlinea 51 de ani în ziua în care a fost ucisă de o altă femeie, vecină de-a sa, care s-a enervat că sărbătorită a refuzat să-i mai dea de băut.

De Dana Aramă,

 

În urmă cu câteva zile, Carmen Esther Caraballo Prada și-a aniversat ziua de naștere în casa sa din orașul columbian Barranquilla. Însă petrecerea s-a sfârșit tragic pentru ea.

În jurul orei șase dimineața, Carmen și invitații ei petreceau pe terasa din fața casei. Atunci și-a făcut apariția Griseldina Paternina, o vecină de-a sărbătoritei, care nu fusese invitată la petrecere.

Griseldina a cerut un pahar cu rom. A fost servită de cei prezenți, însă în momentul în care l-a cerut și pe al doilea a fost refuzată de Carmen, care i-a ceurt să plece.

Înainte să plece, Griseldina a cerut să meargă la baie, însă în loc să ajungă acolo a mers la bucătărie, de unde a luat un cuțit cu care a înjunghiat-o Pe Carmen. Aceasta a suferit mai multe răni grave în urma atacului. A fost dusă de urgență la spital, unde a murit ulterior.

Griseldina a fost arestată de poliție chiar în ziua în care a comis crima, potrivit Infobae.


Citește și:

FOTO&VIDEO | Moții salvatori din Apuseni au emigrat! Avem semnal GSM, drum asfaltat, dar au plecat oamenii care au făcut diferența în groaznicul accident de avion

Close
Închide
  Close