Mergi direct la conținut »
2018: Deputații și angajații din ministere vor da zeci de milioane de lei pe bilete de avion
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > 2018: Deputații și angajații din ministere vor da zeci de milioane de lei pe bilete de avion

2018: Deputații și angajații din ministere vor da zeci de milioane de lei pe bilete de avion

Bilete de avion pentru deputați și ministere, în 2018. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a lansat o licitaţie pentru achiziţionarea unor bilete de avion, valoarea estimată a contractului fiind de 19 milioane de lei fără TVA, în timp ce Camera Deputaţilor cumpără bilete pentru rute interne în valoare de peste 3,5 milioane de lei fără TVA, anunță Mediafax.ro.

Astfel, MAE a lansat o licitaţie pentru încheierea unui acord-cadru de prestare servicii de transport aerian ocazional. Potrivit anunţului, se estimează achiziţionare unui număr minim de 3500 bilete şi maxim de 6000 bilete, în următorii doi ani, valoarea estimată fără TVA fiind de 19.050.000 lei.

Potrivit cerinţelor din caietul de sarcini, operatorii economici se obligă să onoreze toate solicitările autorităţii contractante privind transportul aerian intern şi internaţional de pasageri necesar acesteia, prin oferirea de bilete de avon conform solicitărilor din invitaţiile de participare la reofertare, indiferent de destinaţie, clasele de călătorie comandate şi numărul de persoane care efectuează deplasarea, precum şi documentele solitate în fişa de achiziţie.

Şi reprezentanţii Ministerului Apelor şi Pădurilor au publicat o licitaţie pentru achiziţionarea de bilete de avion, valoarea estimată fără TVA fiind de 7.436.000 lei. Astfel, se preconizează achiziţionarea de bilete de avion în valoare de 2.481.440 lei în 2018, 2.752.360 lei în 2019 şi de 2.202.200 lei în 2020, valorile neconţinând taxa pe valoarea adăugată.

Printre destinaţiile externe orientative menţionate în caietul de sarcini se regăsesc Austria, Brazilia, SUA, China, Japonia şi Rusia.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Deputații își cumpără bilete de avion de peste 2 milioane de lei, în 2018, pentru naveta de acasă la București.

Camera Deputaţilor a lansat, recent, o licitaţie pentru servicii de transport aerian pentru deputaţi, curse regulate, pe toate rutele naţionale interne, pentru perioada 01 mai 2018 – 31 decembrie 2018, cu posibilitatea prelungirii până la 30 aprilie 2019. Valoatea totală estimată este de 3.634.398,57 lei.

Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale va cumpăra, pentru următorii doi ani, 540 de bilete de avion pentru rute interne, în valoare de 294.117,65 lei.


CITEȘTE ȘI…

Sergiu Curcă s-a spânzurat cu un cordon de la o haină. Ce a scris pe biletul de adio

Descoperire macabră în prima zi a anului. Un bărbat și-a ucis concubina în preajma Crăciunului și a îngropat-o în grădină


 

Close
Închide
  Close