Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Bogdan Dinulescu, „victima” lui Pandele, vrea pace. „Nu a fost cu sânge, a fost o intimidare” Galerie foto
4imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

EXCLUSIV / Bogdan Dinulescu, „victima” lui Pandele, vrea pace. „Nu a fost cu sânge, a fost o intimidare”

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a fost, luni seara, protagonistul unor scene golănești în care, precum un ”mardeiaș” de cartier, îl cam altoiește pe un anume Bogdan Dinulescu. ”Răfuiala”, care s-a consumat în fief-ul edilului, i-a adus soțului primarului general al Capitalei o cercetare penală pentru loviri și alte violențe. Victima pare dispusă să-l ierte. Totul s-a întâmplat pentru că Pandele s-a dat ”cocoș” pentru soția lui, un primar pentru care Dinulescu a avut câteva reproșuri.

De Cristian Burcioiu,

Dinulescu, cel chelfănit și fugărit de primarul Pandele printre mașinile parcate în curtea unui depozit susține că totul a început după ce ar fi încercat să-i reproșeze primăriței Firea – prezentă la ”dezvelirea” Arcului de Triumf proaspăt renovat -, niște promisiuni făcute în campanie și nerespectate. Un soi de protest personal care însă nu a fost văzut cu ochi buni de soțul edilului șef al Capitalei. O ușoară lovitură de stânga, mai mult ”ștearsă”, o tentativa de ”cap în gură”, câteva îmbrânceli și mai multe ture date printre mașinile parcate în curtea depozitului. Cam asta au surprins camerele de luat vederi montate pe clădirea depozitului din Voluntari ce aparține lui Dinulescu. Apoi, bărbatul agresat avea să completeze că  totul s-a derulat pe un fundal de înjurături ca pe stadion și de amenințări.  Trebuie menționat că primarul din Voluntari nu a răspuns la mesajele trimise de publicația noastră în care îl rugam să ne explice contextul incidentului.

Pandele este cercetat penal pentru loviri și alte violențe

Imediat ce filmulețul a ajuns pe internet, polițiștii ilfoveni din Voluntari au deschis un dosar penal pe numele lui Florentin Pandele, primarului din orașul lor, și au început cercetările pentru loviri și alte violențe.

”În urma difuzării imaginilor în care un bărbat este agresat se fac cercetări pentru loviri și alte violențe. Astăzi (nr. marți) va fi audiată victima, iar în zilele ce vor urma primarul Pandele va fi și el audiat. E o altercație. Procurorii de pe lângă Parchetul Buftea vor prelua ancheta”, ne-au declarat reprezentanți ai IPJ Ilfov.

Dacă ancheta va merge mai departe este foarte probabil ca în apărarea sa, Pandele să ceară o expertiză a imaginilor despre care soția sa spune că nu sunt tocmai în regulă.

Primarul din Voluntari și-a cerut scuze

Victima lui Florentin Pandele – cel care în urmă cu doi ani și jumătate a aruncat cu fise în mogulul Dan Voiculescu -, nu fusese încă audiat aseară de polițiștii ilfoveni. Contactat telefonic, bărbatul în fața căruia Pandele s-a dat ”cocoș” pentru soția lui, ne-a declarat:

”A fost o discuție între bărbați. Nu a fost cu sânge, nu a fost cu urme, nu m-am dus la spital sau la medico-legal. Noi ne cunoaștem, a fost mai mult o intimidare. A vrut să-mi reproșeze că nu e bine ce fac. Că e campanie, să ne ambținem. Ce o să fac mai departe? Eu nu sunt racnchiunos. Cred că e presiune mare asupra lui și asupra soției lui din cauza alegerilor. Oricum și-a cerut scuze și personal, și prin intermediari. A spus că-i are rău,că regretă”.

Implicat în această poveste este și un anume Ștefan Văsâi, un personaj despre care se spune că se află pe ștatul de plată al primarului general Gabriela Firea, care s-ar fi poziționat de partea lui Pandele. Despre felul în care acesta a reacționat, Bogdan Dinulescu a adăugat:

”M-a sunat și a folosit o replică nesăbuită. Dar a fost o intimidare de cartier”.

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele nu a putut fi contactat până la închidrea ediției pentru a-și expune punctul de vedere în legătură cu acest incident.

Close
Închide
  Close