MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 10:40

Experiența de care a avut parte Mircea Diaconu în prima zi de lucru la Parlamentul European, după vacanță. „S-a întâmplat în lift”

Distribuie

Mircea Diaconu a povestit ce s-a întâmplat în pima zi la Parlamentul European, după vacanță.

Actorul și europarlamentarul Mircea Diaconu, în vârstă de 68 de ani, s-a întors la lucru, în Parlamentul European după vacanță.
Acesta a povestit, pe contul său de socializare, de ce experiență a avut parte în prima zi după ce s-a întors din vacanță.


„Coșulețul acesta era plin azi dimineață când am ajuns la Parlament – prima zi după concediu.
S-a întâmplat întâi în lift. O doamnă deputat s-a repezit în el zicând: „Uite, urme de insecte, sunt naturale (merele).' Și i-am dat imediat mărul acela cu vierme.
Până am ajuns la birou, coșul meu a adunat toate privirile și n-am avut încotro. Le-am dat mere celor care mi se păreau mai simpatici sau pe care îi cunoșteam.
Exact ca în Mere roșii'. Mi-a făcut mare plăcere, mai ales că mă lăudam fiecăruia că sunt din grădina mea, care se află în țara mea. În România noastră”, a povestit Mircea Diaconu.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii