Mergi direct la conținut »
Experiența de care a avut parte Mircea Diaconu în prima zi de lucru la Parlamentul European, după vacanță. "S-a întâmplat în lift"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Experiența de care a avut parte Mircea Diaconu în prima zi de lucru la Parlamentul European, după vacanță. "S-a întâmplat în lift"

Experiența de care a avut parte Mircea Diaconu în prima zi de lucru la Parlamentul European, după vacanță. „S-a întâmplat în lift”

Mircea Diaconu a povestit ce s-a întâmplat în pima zi la Parlamentul European, după vacanță.

De Dana Aramă,

Actorul și europarlamentarul Mircea Diaconu, în vârstă de 68 de ani, s-a întors la lucru, în Parlamentul European după vacanță.
Acesta a povestit, pe contul său de socializare, de ce experiență a avut parte în prima zi după ce s-a întors din vacanță.


„Coșulețul acesta era plin azi dimineață când am ajuns la Parlament – prima zi după concediu.
S-a întâmplat întâi în lift. O doamnă deputat s-a repezit în el zicând: „Uite, urme de insecte, sunt naturale (merele).” Și i-am dat imediat mărul acela cu vierme.
Până am ajuns la birou, coșul meu a adunat toate privirile și n-am avut încotro. Le-am dat mere celor care mi se păreau mai simpatici sau pe care îi cunoșteam.
Exact ca în “Mere roșii”. Mi-a făcut mare plăcere, mai ales că mă lăudam fiecăruia că sunt din grădina mea, care se află în țara mea. În România noastră”, a povestit Mircea Diaconu.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica


 

Close
Închide
  Close