MENIU CAUTĂ
12 Dec. 2018 21:42

A crezut că și-a găsit iubirea pe Facebook, dar la „întâlnire” a avut o surpriză dureroasă. Pățania de poveste a unui băimărean

Distribuie

Un tânăr din Baia Mare și-a căutat marea dragoste pe rețelele de socializare. Și a crezut că a dat lovitura după ce a intrat în vorbă cu o fată drăguță.

Când s-a dus la prima întâlnire, bărbatul a avut un șoc teribil. În loc să vină o tânără focoasă au apărut trei bărbați cu intenții războinice.

A rămas fără telefon și fără bani

Cei trei hoți care și-au „agățat” victima pe Facebook l-au bătut pe acesta, i-au luat un telefon mobil, dar și suma de 900 de lei. Bărbatul s-a dus imediat la poliție, ca să reclame furtul, anunță IPJ Maramureș.

În urma sesizării, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au demarat activitățile specifice în vederea identificării autorilor.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au dispus ieri reținerea pentru 24 de ore a trei tineri cu vârstele de 19, 20 și 29 de ani, bănuiți de comiterea faptei.


EXCLUSIV/ Eurodeputaţii români au povestit pentru Libertatea cum au trăit atentatul din Strasbourg: „Mii de oameni blocaţi în sediul PE, până la 3 dimineaţa, hoteluri asaltate de turişti speriaţi”

Citește mai multe despre Baia Mare și teapa pe Libertatea.

Comentarii