MENIU CAUTĂ
24 Ian. 2014 06:32 , de Alina Dan

CULMEA CINISMULUI! Fostul director ROMATSA SE ŢINEA DE BANCURI, în timp ce victimele accidentului avitatic ÎNGHEŢAU în zăpadă

Distribuie

Directorul de operaţiuni al ROMATSA, Bogdan Donciu, care este şi profesor la Politehnica Bucureşti, a stat ore în şir, foarte liniştit, într-o sală de examen, exact în toiul căutărilor, deşi fusese anunţat de accident.
Deşi nu era obligat, acesta a preferat să stea cu studenţii, în loc să se implice în operaţiunea de căutare-salvare, informează Antena 3.
Ba chiar, povestesc oamenii care au asistat la examen, ar fi făcut şi glume pe seama procedurilor de căutare a răniţilor.
Sub protecţia anonimatului, masteranzii care au fost în sală la examen povestesc că directorul ROMATSA şi-a permis chiar să fie ironic pe seama sistemelor pe care subalternii săi ar fi trebuit să le pună în mişcare pentru a localiza aeronava.

„A ieşit din sală de câteva ori pentru a vorbi la telefon, apoi s-a calmat şi a spus că a avut loc un accident aeronautic, dar că nu a murit nimeni. Apoi timp de 3 ore a ascultat prezentările masteranzilor despre sistemele radar şi de navigaţie aeriană şi cu o aroganţă maximă făcea comentarii despre acele sisteme pe care trebuia să le folosească instituţia domniei sale ca să localizeze epava aeronavei.”, a spus unul dintre masteranzii la cursurile lui Bogdan Donciu, citat de Antena 3.
 
 

Comentarii