De Ana Hațeg,

În postarea sa din 2015, publicată de G4Media, Guran scria că ”nu detest nimic mai mult decât detest un jurnalist care își abandonează meseria pentru a intra în politică”.

Acesta cataloga un astfel de gest drept ”o indecență în sine față de ea (de meserie), față de tine ca profesionist (cel mai des politicienii au fost mediocri în meseria lor de bază) dar este și o trădare față de public”.

Guran scria și că în cazul celor jurnaliștilor care chiar își doresc să candideze undeva cea mai bună variantă ar fi să ”iei o pauză, câțiva ani, să nu te mai asocieze lumea cu ceea ce ai făcut înainte”.

Migrația unor jurnaliști către politică, precum înscrierea lui Moise Guran în USR, este un semn că presa nu mai aduce suficiente venituri celor din aceste mediu, a afirmat scriitorul Stelian Tănase, în emisiunea ”Adrian Nedelea LA FIX”. Tănase crede că, pe lângă capitalul de imagine, Guran ar putea crea probleme de disciplină partidului, ca și Rareș Bogdan în PNL, deoarece este obișnuit ”să vorbească mult și singur”.

Joi, Moise Guran a afirmat, în emisiunea ”Adriana Nedelea LA FIX”, că nu a intrat în politică pentru bani deoarece veniturile sale ca jurnalist îi erau mai mult decât suficiente pentru nevoile sale. El îi răspunde astfel lui Stelian Tănase, fostul șef al TVR, care a afirmat că înscrierea lui Guran în USR, alături de intrarea în politică a altor ziariști, este un semn că presa nu mai aduce suficiente venituri.

Citeşte şi:

Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicați la Liceul German din Arad. „Am aflat cu stupoare că și personalul auxiliar ajunsese cu aceleași simptome la UPU”

„Medicii nu ne mai primesc, de teama consecințelor”, spun reprezentanții KRKA. „Mai multe companii Big Pharma sunt foarte îngrijorate”

Fals medic la Predeal. În realitate este IT-ist și îi ținea locul soției la cabinet

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre