De Răzvan Mihalașcu,

Diana Maria, o tânără de 23 de ani, s-a spânzurat, după ce în aceeași zi petrecuse cu părinții, la grătar. Primarul comunei Păuseşti Otăsău a publicat un mesaj cutremurător după ce a aflat despre moartea violentă a fetei, conform observator.tv.

Depresia…Dragi părinți, dragi dascăli, o spun de câţiva ani public, faceţi tot ce vă stă în puteri să vedeţi mereu copii fericiţi la şcoală şi acasă! Noi privim mereu copii, prin ochii adultului!


Cătălin Avan, primarul localităţii Păuseşti Otăsău, județul Vâlcea

Lori, o prietenă de-ale tinerei, a scris pe Facebook ce i-a mărturisit Diana cu două săptămâni înainte de a recurge la gestul extrem.

Și-a dat recent demisia de la bancă din cauză că șeful ei a măcelărit-o psihic până la depresie, zilnic, timp de un an de zile!!! Am întrebat-o de ce nu a plecat de acolo mai demult! Mi-a raspuns că vrut să îndeplinească stagiul de 1 an și imediat ce a împlinit acel termen și-a dat demisia

Lori

Mai mult, tânăra susține că șeful Dianei ar fi împiedicat-o să se mute la o altă sucursală a aceleiași bănci din Râmnicu Vâlcea și ar fi obligat-o să semneze un act de încetare pe cale amiabilă a relațiilor de muncă.

Diana Maria Catrina a fost înmormântată joi, scrie evenimentvalcean.ro. Tânăra a lăsat în urma ei o soră şi doi părinţi distruşi de durere.

Citeşte şi:

Gabriela Firea spune că liderii PSD din teritoriu i-au cerut să candideze la prezidenţiale: „Sunt deschisă unor discuții”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite