De Flavius Toader,

UPDATE 11.30: Primele informații, neconfirmate de o expertiză, spun că focul ar fi pornit de la un scurtcircuit.

Fabrica producea în special ghiozdane pentru școlari. Materialele plastice s-au aprins repede și i-au luat prin surprindere pe angajații care dormeau, la diferite etaje ale fabricii.

UPDATE 11.15: În jur de o sută de persoane se aflau în incinta fabricii și dormeau, în timpul izbucnirii incendiului, potrivit autorităților.

Mulțimea strânsă în zona fabricii asistă la operațiunile de salvare FOTO: EPA

UPDATE 11.00: Zeci de rude ale victimelor au venit la fabrică pentru a asista la operațiunea de salvare sau de extragere a trupurilor neînsuflețite.


Incendiul a cuprins clădirea la primele ore ale zilei de duminică, în Anaj Mandi, Delhi, într-o zonă cu multe străduțe strâmte, care au îngreunat accesul mașinilor de pompieri.

Zeci de muncitori dormeau în interiorul clădirii cu mai multe etaje și au fost luați pe nepregătite.

Bilanțul comunicat de autorități este sumbru: cel puțin 43 de morți.

Alte 56 de persoane au fost transportate la spital, multe în stare de inconștiență din cauza fumului inhalat. Se pare că inhalarea de fum ar fi de altfel principala cauză a morții în cazul celor 43 de persoane.

Cauza izbucnirii incendiului este deocamdată necunoscută.

Citeşte şi:

Apple ar putea lansa cinci modele de iPhone anul viitor. Cât vor costa și ce dotări vor avea noile telefoane inteligente

O basarabeancă de 37 de ani a fost decorată de Elisabeta a II-a a Marii Britanii pentru munca ei caritabilă. „Dacă trecem de la «Nu pot» la «Ce aș putea face», lucrurile ar putea fi mișcate din loc”

Porcul Mangalița a făcut unul dintre cei mai mari vloggeri culinari din lume să iubească România. Ce spun străinii în comentarii

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații