MENIU CAUTĂ

Jackie Chan de Vaslui. Și-a ucis consăteanul cu o lovitură de karate. Ce a făcut după este incredibil

Distribuie

Un bărbat din Vaslui și-a ucis un consătean cu o lovitură de karate, așa cum a văzut în filmele cu Jackie Chan. S-a lăudat apoi că l-a omorât și nimeni nu poate să-l prindă, dar polițiștii nu l-au luat în seamă pentru că victima nu avea urme de violență pe corp. Grozăvia a fost descoperită de abia la autopsie, astfel că individul a fost arestat la două săptămâni de la comiterea faptei. Recent, magistrații Tribunalului Vaslui i-au prelungit mandatul de arestare.

Remus Sergiu Secobeanu, în vârstă de 20 de ani din Curteni, comuna Oltenești, și-a ucis un consătean și apoi s-a lăudat cu fapta să. Procurorii și polițiștii au fost însă nevoiți să aștepte rezultatul necropsiei pentru a-l reține pe criminal, care, între timp, striga în gura mare că el l-a omorât. Secobeanu s-a lăudat că și-a lovit victima cu muchia palmei în gât, i-a rupt apoi gâtul cu o singură mișcare și l-a sufocat. În fața anchetatorilor, criminalul și-a recunoscut senin comiterea faptei.

Anchetatorii au stabilit că Remus George Secobeanu a muncit la un consătean și la un moment dat s-a luat la ceartă cu o altă persoană care l-a jignit. Supărat, tânărul i-a dat o palmă persoanei respective, iar apoi a mers la un bar din sat unde a consumat băuturi alcoolice, relatează vremeanoua.ro.

În același bar era și victima, un bărbat de 51 de ani. Individul i-a cerut acestuia o țigară, dar a fost refuzat. Supărat, tânărul a început să-i adreseze acestuia cuvinte jignitoare, apoi a plecat spre casă. S-a întors din drum, hotărât să se răzbune, așa că s-a ascuns în apropierea locuinței acestuia și l-a așteptat să vina acasă.

Secobeanu a văzut un bărbat venind pe drum și a crezut că acesta era cel pe care îl aștepta. A tăbărât asupra lui, chiar dacă nu era sigur că era aceeași persoană, din cauza întunericului.

I-a aplicat o lovitură, cu muchia palmei, în gât. După ce victima a căzut la pământ, i-a prins capul cu ambele mâini și l-a răsucit. Apoi a ținut-o cu fața în jos, timp de câteva minute. A văzut apoi că, de fapt, a lovit pe altcineva, astfel că l-a abandonat în mijlocul drumului și a fugit la o rudă, în sat. I-a povestit acestuia că a ucis un om, iar pană la urmă acesta a sunat la 112. La fața locului a ajuns Poliția și Ambulanța, dar s-a întors și criminalul.

Remus George Secobeanu a început să strige în gura mare că el l-a ucis cu mișcări de karate, văzute în filmele cu Jackie Chan. Nu a fost luat în seamă, mai ales că medicii de pe ambulanță nu au observat urme de leziuni pe corpul victimei. „Am fost nevoiți să așteptăm rezultatul examenului de laborator pentru că medicul legist să stabilească, cu exactitate, cauzele morții. Autorul a recunoscut comiterea faptei și a fost prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă” a declarat procurorul criminalist Alis Ruja.

Individul nu s-a oprit însă după ce l-a ucis pe trecător, au mai stabilit anchetatorii. Chiar dacă a omorât pe cineva cu care nu avea nimic de împărțit, el și-a amintit că cel pe care îl viza scăpase, așa că s-a dus la el acasă. A încercat să între înăuntru și i-a spart câteva geamuri. Bărbatul pe care voia să-l omoare l-a lovit însă cu o scândură în cap, agresorul a leșinat, dar a scăpat fără răni grave.


Citește și: VIDEO/ Bendeac, exemplu negativ la Universitatea de Actorie! Codin Maticiuc: „La cursuri, profesorii ne spuneau să nu ajungem ca el”


 

Citește mai multe despre jackie chan pe Libertatea.

Comentarii